Soutež
Vyhrajte dětskou kuchyňku!
Také Vám děti rády pomáhají při vaření? Pořiďte jim do kuchyně jejich vlastní dětskou kuchyňku a vařte společně! Pokud se zúčastníte naší soutěže, můžete vyhrát krásnou kuchyňku pro děti v hodnotě 1679,- Kč! Stačí jen správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

detska drevena kuchynka

Největší výběr nábytku v ČR
Tentokrát jsme pro Vás připravili soutěž s internetovým obchodem Hmnabytek.cz, který se specializuje na dětský a sektorový nábytek. Najdete zde největší výběr dětských pokojíčků včetně dětských postelí a paland a dalšího nábytku k vybavení celé domácnosti, od obývacího pokoje, přes ložnici, až po předsíň. Jedná se o vysoce kvalitní nábytek od předních českých výrobců za velice příznivé ceny. Z pohodlí svého domova můžete vybírat z 8000 položek a využít nabídky dopravy zdarma po celé České republice.

fototapety

Vyhrát můžete také luxusní fototapety
Že neznáte správnou odpověď? Nalistujte stránky www.hmnabytek.cz, kde ji najdete! Výhra stojí za to! Pokud správně odpovíte a budete 150. v pořadí, vyhrajete dětskou kuchyňku v hodnotě 1.679,- Kč. 250. správně odpovídající soutěžící vyhraje luxusní designovou fototapetu dle vlastního výběru včetně dětských a kulinářských motivů v hodnotě 1.054,- Kč, které vkusně dotvoří tvář Vašeho bydlení!

                                              Přejeme Vám hodně štěstí!

                                         HMnabytek logo


Jak široká je nabídka dětských postelí a paland internetového obchodu Hmnabytek.cz?





Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze