Soutež
Soutěžte o slevové vouchery na bytový textil!
Také už přemýšlíte o vánočních dárcích? Luxusní bytový textil pod stromečkem potěší celou rodinu. Pokud se zúčastníte naší soutěže, můžete vyhrát slevové vouchery na jeho nákup. A jaká jsou pravidla?

luxusni povleceni

Odpovězte a vyhrajte
Pokud správně odpovíte na naši soutěžní otázku, a zároveň budete 100., 200. nebo 300. soutěžícím v pořadí, slevové vouchery na nákup bytového textilu Veba home textile uplatnitelné v libovolné z prodejen včetně internetového obchodu www.bytovy-textil-veba.cz jsou Vaše! Celkem tři slevové vouchery v hodnotě 1500 Kč věnoval právě provozovatel tohoto e-shopu, společnost Papillons a.s., která je pevným článkem skupiny českých firem Incot s.r.o., Veba a.s. a Papillons a.s. Soutěž probíhá od 15.11. do 10.12.2014.

barevne rucniky Veba

Luxusní textil české výroby
Společnost Papillons a.s., která se specializuje na luxusní bytový textil, dlouhodobě přináší na tuzemský i zahraniční trh damaškové ložní povlečení a froté výrobky pro domácnost, stejně jako hotelový textil známý pod názvem „Prádlo PROFESSIONAL“. Pod obchodní značkou „Veba home textile“ najdete výrobky společnosti
Veba a.s., známé vysokou kvalitativní i estetickou úrovní. Značka každoročně přichází s originálními kolekcemi dle vlastních návrhů pod jednotným označením TRENDY.

damsky ruzovy zupan


Neznáte správnou odpověď?
Najdete ji na stránkách www.bytovy-textil-veba.cz nebo www.papillons.cz. Celkem tři vouchery, každý v hodnotě 1500 Kč, čekají na Vás! Přejeme Vám, ať jste stí, dvoustí, nebo třístí správně odpovídající!

logo Veba


Který župan lze použít zároveň jako osušku?





Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze