schody na zahradu
Téma: schody na zahradu
   Kategorie: Vše kolem domu

 
od: kukulda, 12.4.2015 11:20:25
ahoj, bydlíme v rodinném domku a chceme vybudovat přímo z kuchyně terasu na zahradu, samozřejmě asi 6 schodů. slyšela jsem, že existuje nějaké supr odolné dřevo na schody na venkovní účely.nevím, kde se obrátit? díky za info
od: Jíža, 3.5.2015 10:10:17
dobrý den, s kolegyňkou jsme se nedávno o takové možnosti propojení bavily. Našly jsme teda většinou schody ocelové nebo z plechu, ale zaujaly nás právě jedny, co byly z odolného a kvalitního dřeva. Nevím přímo název, ale to dřevo bylo šedohnědé až takové načervenalé. Možná pro inspiraci hledejte ještě na netu. Je tam i více informací.
od: ivapekar, 2.4.2023 22:47:36
Na zahradě nám teď ještě kromě schodiště přibylo i nové zavlažování .Sehnali jsme ho zde: https://www.zavlazovaci-systemy.net/eshop/ a jsme moc pyšní na sebe, že jsme do toho nakonec šli. Já nevědět takové informace, tak si vůbec neužiju léto naplno jako je tomu teď. Je to tady boží - na zahradě.
od: ivapekar, 10.10.2023 12:19:37
Když nám firma https://karasek.cz/produkty/zaskleni-pergol-a-teras/ provedla zaklení pergoly tak jsme tak přemýšleli nad tím jak se budeme z druhého patra dostávat na zahradu. Naštěstí nám s tím jedna kamarádka která ve stavebnictví pracuje, poradila. Stálo nás to sice nějaké ty schody, ale dostali jsme se na vytouženou svobodu a o tom to celé je.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze