Párty stan
Téma: Párty stan
   Kategorie: Zahrada a domácí mazlíčci

 
od: Matesakk, 5.2.2019 10:46:34
Ahoj, máme letos v plánu na zahradě svatbu (resp. hostinu pro svatebčany), ale řeším problém, kam vše umístit a jak řešit v případě zhoršení počasí. Nejrzumnějším řešením bude asi párty stan, ale pronájem těch velkých mi přijde hodně drahý. Nemám někdo z Vás osobní zkušenosti s koupí takového stanu. Přemýšlel jsem, že spíše asi koupím 2 menší, ale mám trochu strach, aby přežily vůbec déšť, pokud by začalo pršet.
od: Radekovic, 11.4.2019 13:13:34
Tak to ti nezávidím chlape- já jsem rád, že mám tyhle záležitosti se zařizováním svatby za sebou. Každopádně chtěla mít manželka svatbu taky venku, takže jsme řešili hostinu v párty stanu. Když jsme viděli ceny pronájmů, tak jsme nakonec koupili 2 párty stany 3x3 m z www.i-market.cz/113-zahradni-party-stany Od svatby jsme jeden z nich využili ještě několikrát při zahradních oslavách, nebo grilovačkách, takže jsem rád, že jsme tuto záležitost nakonec vyřešili přesně tak, jak jsme ji vyřešili.
od: ivapekar, 22.6.2022 15:26:06
S přáteli si párty stan na zahradu pronajímáme pouze jednou nebo dvakrát do roka, když máme nachystané https://www.grilguru.cz/grily grily na velkou zahradní slavnost. To se nás na zahradě sejde klidně i 50 a všichni si užíváme první červencové chvíle, kdy jsme po roce zase pohromadě. Občas to někomu termínově nevyjde, ale to je prostě život.
od: ivapekar, 30.1.2023 20:26:32
Už jsem si myslela že tady jsou tak odvážní lidé, kteří si vezmou s sebou do hor https://www.hanibal.cz/stany/ stany a prostě se odváží zažít určité dobrodružství. Místo toho jsem opět narazila na skupinku, která pouze chce opít své tělo do němoty. Já vám nevím co vás všechny na tom takovou dobu láká.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze