Postel boxspring
Téma: Postel boxspring
   Kategorie: Krásná ložnice

 
od: Mana, 6.7.2022 13:10:46
Dobrý den, máte někdo větší zkušenosti s postelí boxpsring? Dívám se, že se začínají poměrně často vyskytovat v nabídkách různých prodejců a vychází dobře cenově (když vezmu v potaz, že už nemusím dokupovat rošt a matraci). Třeba v Americe se prý používají dost často. Nevím ale, jak to bude třeba s vyměnitelností matrací, nebo životností obecně.
od: Golas, 6.7.2022 13:14:59
My jsme po ní pokukovali tuším v Moebelixu a nakonec jsme ji zavrhli ze dvou důvodů: 1) Byla dodávaná jako strašně velké balení, takže bysme měli velký problém ji vůbec dostat do ložnice. 2) Matrace nebylo možno vyměnit. Takže já osobně bych se podíval spíš po nějaké klasické posteli- my jsme tu naši nakonec objednali odsud https://z-nabytek.cz/1550-calounene-postele a zatím jsme maximálně spokojení.
od: ivapekar, 23.11.2023 11:03:12
A samozřejmě oni dost vydělávají na tom že mají třeba v prodeji https://www.kvalitex.cz/povleceni/ povlečení 200x200 o kterém ví že si ho lidé na podzim a na zimu kupují. Zase na druhou stranu vlastně proč ne. Když to lidem dělá radost, tak ať si to klidně pořídí, to je to nejdůležitější.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze