Úvod

Anglický nábytek

Trendem je obklopovat se přírodními materiály. Pokud vnímáte minimalismus libující si ve spojení jednoduchých linií dřevěného nábytku s kovem a sklem jako pocitově chladný, nechte se inspirovat interiérem sirů a lordů a nastěhujte si do svého hradu anglický nábytek.


Nevlídné počasí panující po většinu roku v Anglii vede obyvatele této země k tomu, aby zařídili své bydlení co nejútulněji. Anglický nábytek si však pro jeho robustní kontury a měkké linie oblíbili lidé po celém světě.

Majestátní sedačky z pravé kůže

Pokud chcete dodat svému interiéru nadčasový reprezentativní vzhled na mnoho dlouhých let, vybavte jej mohutnou sedací soupravou či pohovkou z pravé kůže. Může být temně či skořicově hnědá, červená, zelená, a dokonce i bílá. Nezávisle na barvě se bude tento unikátní kousek nábytku pyšnit neobyčejně krásným designem a bezkonkurenčně dlouhou životností.

Kožená sedací souprava, červená kůže Chesterfield

Jak vidíte, ze sestav koženého nábytku Chesterfield si jistě vyberete. V nabídce nechybí ani rohová sedací souprava. Z nádherné přírodní kůže můžete mít i konferenční stolek.

Komfortní křesla klasických tvarů

Polstrovaná křesla klasických tvarů sluší všem obývacím pokojům, stejně jako domácím pracovnám či halám. Když venku bubnuje déšť do oken a větrem poletuje listí, není nic příjemnějšího, než se zabořit právě do pohodlného anglického křesla a zahledět se do plamenů v krbu. Záleží na Vás, zda si svou siestu ještě zpříjemníte sklenkou whisky, nebo se spokojíte s anglickým čajem.

Stylové křeslo z pravé kůže Chesterfield

Pro milovníky vintage stylu

A ze staré dobré Anglie vyrazme rovnou do Severní Ameriky – tedy vlastně do Jižní Karolíny. Příznivci oblíbeného vintage stylu se zde mohou nechat inspirovat 20. léty a oživit své bydlení unikátní sérií bavlněného nábytku Charleston, jehož historie sahá právě na počátek minulého století.


Čalouněné křeslo hnědé Charleston

Jestliže je venku nevlídně, nenechte si zkazit náladu a raději navštivte stránky www.sobnabytek.cz, kde si můžete vybrat ze širokého sortimentu kvalitního nábytku pro Vaše útulné bydlení. Nejen anglického.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze