Úvod

Atraktivní bydlení v novostavbě pro singles i pro rodiny

Bydlení v samém srdci velkoměsta už dávno není žádným vítězstvím. Nedostatek zeleně, všudypřítomný hluk, obtížné hledání místa k zaparkování a většinou také ve srovnání s moderními byty podstatně skromnější dispoziční řešení. To jsou hlavní důvody, proč stále více Pražanů upřednostňuje bydlení v moderních novostavbách v lokalitách se spoustou zeleně a dobrou dopravní dostupností.


Příjemné a klidné prostředí

Ukázkový příklad příjemného bydlení v klidném čistém prostředí s dobrou dopravní dostupností i občanskou vybaveností představují (dnes již vyprodané) byty, které jsou součástí projektu novostavby KOTI I Hostivař. Pro velkou úspěšnost navázal na tento projekt další, a to KOTI II, který nabízí 38 atraktivních nových bytů ve dvou bytových domech postavených dle vysokých finských standardů společnosti YIT. Severský design dodává bydlení nezaměnitelný půvab, kombinace čistých linií domů a barevné střídmosti fasád stylově zapadá do okolního prostředí.


Dispoziční řešení bytů

Jedná se o čtyřpodlažní až pětipodlažní domy s podzemním patrem určeným pro garážové stání. Vzhledem k možnosti výběru z bytových jednotek několika typů (od 1+kk až po 4+kk a mezonety) si vyberou jak bezdětné páry nebo singles, jejichž aktivnímu životu jsou přizpůsobeny menší byty PRAKTIK, tak rodiny s dětmi, kterým budou vyhovovat především mezonetové jednotky typu GARDEN.


Nezávisle na dispozičním řešení se všechny byty pyšní vysoce elegantním a funkčně řešeným prostorem, stejně jako moderním atraktivním designem, jehož krásu potrhuje použití přírodních materiálů.


Financování nemusíte řešit

Také Vás nový projekt zaujal, ale máte problém s financováním? Nezbývá Vám čas složitě zjišťovat podmínky u bank či stavebních spořitelen? Ušetřete si starosti, čas i peníze. Součástí developerských služeb společnosti YIT je také zajištění financování, a to včetně zpracování hypotečního úvěru na nový byt zdarma, výběru nejvhodnějšího typu úvěru na míru i pojištění neschopnosti splácet. Do portfolia poskytovaných služeb dokonce patří i odhad ceny stávající nemovitosti zdarma.
Více informací o projektu KOTI HOSTIVAŘ II najdete na stránkách www.kotihostivar.cz. Zeptejte se na vše, co Vás zajímá.
Poradce YIT point je Vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze