Úvod

Využijte moderní nanotechnologie a zjednodušte si úklid

Koupelnu a celou domácnost je třeba pravidelně udržovat. S prostředky NanoStar od české společnosti HOPA, jež využívají moderních nanotechnologií, si úklid můžete zjednodušit. Vybírat lze ze dvou variant – z řady určené na kovy a ze sady pro údržbu sanitární keramiky, obkladů a porcelánu.


Nanočástice oxidu křemíku, obsažené v přípravcích, vybudují kolem čištěných předmětů účinnou bariéru. Tento ochranný film špínu od povrchu v podstatě oddělí. Prostředky NanoStar odpuzují vodu, na vybavení tak neulpí žádná tekutina ani špína a sníží se i nebezpečí vzniku plísní a množení různých bakterií. 

Voda sklouzne jako po hladkém skle
Tzv. hydrofobní účinky těchto výrobků vám usnadní údržbu domova, jež nyní zabere maximálně třetinu času. Nepřítelem nebude už ani vodní kámen, který bývá strašákem pro všechny hospodyňky. Při běžném úklidu si od této chvíle vystačíte pouze s vodou a běžným saponátem. Přípravky NanoStar jsou podle specifikace vhodné na čištění mědi, mosazi, nerezu, hliníku a chromu, případně sanitární keramiky, obkladů, nábytku, a dokonce i muzejních exponátů.

               

Doporučená cena za produkty NanoStar určené na kovy činí 490 Kč (balení obsahuje odmašťovač, Nano přípravek a 3 utěrky), NanoStar na sanitární keramiku, obklady a porcelán stojí 590 Kč (zde naleznete abrazivní čistič, odmašťovač, Nano přípravek a 3 utěrky).

Více informací najdete na www.hopa-koupelny.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze