Úvod

Salus HaloSpa

SALUS HALOSPA je jedinečná komora, kde je cenné solné mikroklima, které funguje pro zdraví, omlazení a relaxaci. Stále více lidí dnes pečuje o své zdraví a pohodu. Znečištění životního prostředí, stres a další negativní faktory oslabují náš imunitní systém, což vede ke vzniku nemocí. V důsledku toho stoupá návštěvnost lázní a wellness center za účelem zlepšení zdraví, posílení imunity a relaxaci.


SPA centra nabízejí širokou škálu wellness služeb. Patří mezi ně však například i takové wellness služby, které mohou účinně čistit plíce od všeho znečištění, které způsobuje moderní městské prostředí?

HaloSpa barvy


Tento problém úspěšně řeší halogenerátor HALOMED pro solné komory SALUS HALOSPA. Nejjemnější částice soli generované halogenerátorem ALOMED, účinně čistí dýchací cesty do nejmenších průdušek. Lékařský výzkum ukázal, že pro vytvoření potřebného mikroklima, které může účinně čistit dýchací trakt, pokožku a zlepšit stav celého těla, je nezbytné, aby 1 m3 vzduchu obsahoval alespoň 3-4 mg suchého solného aerosolu. Takové konstantní množství suchého solného aerosolu zajišťují halogenerátory HALOMED. Prostory jsou vybaveny speciálním senzorem, který měří množství částic solného aerosolu ve vzduchu a přenáší data do halogenerátoru  HALOMED, který udržuje koncentraci suchého a solného aerosolu ve vzduchu.

Komory je možno vytvořit v designu solných jeskyní, saun nebo mozaikových lázeňských komnat.

HaloSpa llehátka

HALOSPA - výhody procedur:

• respirační čištění, zlepšení stavu celého těla, prevence onemocnění dýchacích cest
• prevence infekčních a virových onemocnění dýchacích cest
• posílení imunity
• prevence alergických nemocí
• zlepšení lymfatického a krevního oběhu, zrychlení metabolismu
• pomáhá odstranit škodlivé látky z těla
• pečuje o pokožku a omlazuje ji, zlepšuje stav kůže- prevence nemocí
• pozitivní vliv na kuřáky
• uklidňující vliv na napětí a emocionální stres - přináší úlevu


Další využití halogenerátorů HALOMED:

Halogenerátory HALOMED lze použít pro veřejné i rodinné wellness provozy. Jejich instalace není složitá ani do stávajících kabin, infrakabin, komor, tepidarií apod. Halogenerátory HALOMED jsou dodávány v několika typech, vždy v závislosti na jejich využití.

Salus Halospa - jediný způsob jak zajistit účinné solné inhalace je pomocí halogenerátoru.

HaloSpa Smart


Účinnost solných cihel při inhalaci v sauně či infra je 6,5%. Firma Salus Vlastimil Sládek vlastní jako jedná licenci na halogenerátory a výpočtové postupy pro návrh solné kabiny.

Máme zastoupení pro Českou republiku, Slovenskou republiku a republiku Rakouskou.

Přejeme Vám příjemný relaxační zážitek s halogenerátory HALOMED.


Sauny Salus logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze