Úvod

Představujeme nový okenní systém GEALAN-KUBUS

Díky této inovativní novince si od začátku roku 2017 dopřejete více světla, méně viditelného rámu, krásný vzhled, kvalitu i bezpečnost. Profilový systém GEALAN-KUBUS® klade důraz na design, čisté linie a výrazné prosklení.


Tento okenní systém má spoustu výhod, které vám zaručí příjemné bydlení a vždy dostatek tolik žádaného přirozeného světla. Okna i balkonové dveře působí díky tomuto systému nadčasově, lehce a jedinečnost produktu navíc podtrhují exkluzivní detaily, přihlášené k patentování.

Proč zvolit profilový systém GEALAN-KUBUS®?
• unikátní design
• praktičnost
• prvotřídní tepelná izolace
• kvalitní zpracování a materiály
• nadčasovost
• bezúdržbový povrch AKRYLCOLOR
• dostupnost na českém trhu
okenni profil GEALAN-KUBUS

Méně rámu = více světla
Elegantní design, plynulé kontury a dokonalá symetrie jsou doplněny o celkovou pohledovou výšku rámu, která je pouhých 100 mm. Díky umístění těsnění na okenním křídle nám zajistí naprostou čistotu rámového profilu.

Problém s výškou oken? Vyřešen.
Vynikající stabilita je jednou z výhod profilového systému GEALAN-KUBUS®. Technologie lepení skla metodou STV® = vlepené sklo do okenního křídla, nám společně s výztuží zajišťuje optimální vlastnosti. Díky tomu pak lze tento systém využít bez obav i tam, kde jste doposud řešili problémy – pro nadstandardně vysoká okna a balkonové dveře.

Když je spolehnutí na tepelnou izolaci…
A tady se, i přes výrazné prosklení, na tepelnou izolaci spolehnout můžete. Systém je vybaven tepelně izolační technologií IKD®, je proto vhodný i pro energeticky pasivní domy. Profilový systém je možný kombinovat s bezpečnostními skly i funkčními trojskly.
GEALAN-KUBUS a izolacni trojsklo
Ochrana soukromí
Se systémem GEALAN-KUBUS® si můžete být jisti, že máte spolehlivou ochranu proti vloupání. Vaši bezpečnost zajistí optimální geometrie falců v rámu, možnost vešroubování kování do výztuže, vešroubování bezpečnostních uzavíracích prvků, absence zasklívacích lišt a velmi malý úhel pro umístění páčidla mezi rám a křídlo.

Krásný povrch i bez nátěrů

Acrylcolorový povrch je svým způsobem unikátní. Má stálou kvalitu, dvakrát vyšší tvrdost než povrch plastových oken, je odolný vůči oděru, není citlivý na usazování prachu. Pro ty, kteří neradi pravidelně natírají a věnují čas údržbě okenní rámů, je ideální. A nabídka barevného provedení vás také určitě nezklame!
GEALAN-KUBUS
GEALAN-KUBUS® - novinka ve výrobě společnosti VORLÍČEK-PLAST s.r.o.
Jako jeden z prvních v České republice se tento inovativní okenní systém objevuje ve výrobní řadě produktů společnosti VORLÍČEK-PLAST s.r.o. V české rodinné firmě, kde o oknech vědí mnohé, a kde si zakládají na precizní práci i montáži a výsledné spokojenosti zákazníků. Nabídkový katalog společnosti získáte buď na vyžádání poštou, nebo je ke stažení na internetových stránkách www.vorlicek-plast.cz Naplánujte si včas to správné řešení s rodinnou firmou VORLÍČEK – PLAST.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze