Úvod

Investice do moderních technologií se vyplatí

Stavíte nový dům? Provádíte jeho rekonstrukci za účelem zvýšení komfortu bydlení a snížení nákladů na vytápění? Buďte prozíraví a investujte do sofistikovaných moderních technologií. Rekuperace, tepelná čerpadla a solární kolektory mají budoucnost.


Na technologiích záleží
Není dům jako dům. Z pohledu komfortu bydlení a nákladů na provoz spočívá zásadní rozdíl zejména v použitých technologiích. Zatímco bydlení v technologicky zastaralém domě je nenávratně spjato s rostoucími náklady (v našich klimatických podmínkách jsou klíčové především náklady na vytápění), moderní sofistikované technologie dokážou provozní náklady mnohanásobně snížit a podstatně zvednout uživatelský komfort. Technologie tepelných čerpadel (tepelné čerpadlo vzduch-voda a země-voda), větrání s rekuperací tepla, stejně jako solární ohřev TUV navíc přináší nezávislost objektu na zdrojích energie. Bydlení v nízkoenergetickém domě nebo v domě s vyšším standardem je tak nesrovnatelné s bydlením v technologicky zastaralém domě.



Základem je kvalitní montáž
Abychom však mohli profitovat z výhod, které se sebou výše zmíněné moderní technologie přinášejí, je nutné pamatovat nejen volbu kvalitního zařízení, ale také na profesionální montáž zajišťovanou specializovanými firmami. Ideální je, když projekt i montáž zařízení domů s vyšším standardem a nízkoenergetických domů svěříme jedinému dodavateli. Ať už se jedná o komplexní systém pro vytápění a větrání s rekuperací tepla, solární ohřev TUV, instalaci tepelného čerpadla, ohřev bazénů a TUV, větrání vnitřních bazénů rodinných domů, anebo jen pouhou změnu zdroje tepla - nejčastěji z plynových kotlů na tepelné čerpadlo.

Stavba na klíč
Mezi přední dodavatele komplexních služeb v této oblasti patří společnost www.tzb-pro.cz, která se může pochlubit tisíci zdařilých realizovaných projektů. Vedle standardních dodávek, jako je instalace teplovzdušného vytápění s rekuperací a napojením na tepelné čerpadlo či podlahové vytápění, společnost nabízí také stavby na klíč včetně navazujících technologií (kamerový systém, napojení na PCO, zabezpečovací systém, montáž Jablotron zabezpečovacího systému, inteligentní řízení domu po internetu z mobilu nebo PC, dálkové příkazy vytápěcímu a větracímu systému, dodávky včetně silnoproudu a slaboproudu pro celý dům, atd.) s možností servisní smlouvy. Více informací o tom, jak nejlépe využít moderní technologie v rámci bydlení, najdete na stránkách www.tzb-pro.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze