Úvod

Jak sehnat nové byty v Praze?

Koupit nový byt od soukromého vlastníka je podstatně jednodušší než sehnat byt nový, obzvláště v Praze.


Sice dochází k výstavbě nových bytů v Praze a následnému rozprodávání jednotlivých bytů, ale o tyto nemovitosti je obrovský zájem a tak je velmi náročné takový byt koupit. Pojďme se podívat, jak na to.

Kde shánět nemovitosti ke koupi?
V Praze existuje mnoho realitních kanceláří a společností, které se prodejem bytů zabývají. Jak tedy vybrat vhodnou kancelář ke spolupráci? Kde máte jistotu, že vás společnost nepodvede? Že se bude jednat opravdu o seriózní obchod? Tyto a mnohé další otázky se honí v hlavě lidem, kteří se chystají investovat velké množství peněz do nemovitosti.

Nejlepším způsobem jak se nenechat podvést je důvěřovat ověřené společnosti. Příkladem takové společnosti je například skupina, která se zabývá investicemi v oblasti realit Sekyra Group Real Estate. Mnoho klientů s ní má pozitivní zkušenosti.

 
Nové byty Dolní Počernice


Jaké ceny při koupi bytu v Praze očekávat?

Další častá otázka lidí, kteří se chystají koupit nemovitost. Traduje se, že byty Praha jsou drahé. To ano, jsou dražší než v malých městech, na druhou stranu jsou ale nemovitosti dobrou investicí, protože neztrácí svou hodnotu.

V případě koupě bytu v Praze očekávejte investici ve výši jednoho a půl milionu za malé byty v méně lukrativních lokalitách. Vyšší ceny poté za reality s větší obytnou plochou a v lukrativnějších částech města.

 
Rezidence Korunní


O společnosti Sekyra Group Real Estate

Jméno této společnosti již v článku bylo zmíněno. Pojďme se nyní podívat na to, co za společnost Sekyra Group Real Estate vlastně je a proč její služby doporučujeme.

Jedná se o ověřenou společnost, která se zabývá nejen prodejem nemovitostí, ale poskytuje k těmto službám i právní servis a finanční poradenství. Díky tomu máte všechny služby zajištěné se vším komfortem od jedné společnosti a nemusíte své prostředky a pozornost dělit mezi různé firmy.

 
Nové byty Zahrady Opatov


Další výhodou je, že firma nabízí službu „byt na přání“. Prodej bytů Praha je obrovské odvětví a najít ideální byt je náročné. Společnost Sekyra Group Real Estate to udělá za vás. Pouze zadáte vaše požadavky a společnost najde vhodnou nemovitost za vás.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze