Úvod

Krásné nadčasové bydlení za výhodné ceny

Hledáte inspiraci, jak si zkvalitnit a zpříjemnit bydlení? Někdy stačí jen vyměnit sedací soupravu a částečně změnit interiér bytu nebo najít odvahu a pustit se do větší změny. Pokud hledáte kvalitu a vkusný design, není nic jednoduššího, než si vybrat ze široké nabídky nábytku. U společnosti TORRIMEX nakoupíte do konce května s 10% slevou a dalšími výhodami.


Kvalita, servis a cena na prvním místě
V nabídce společnosti, která funguje na českém trhu již 18 let, naleznete širokou řadu modelů sedacích souprav, které vždy najdou svůj prostor v jakémkoli interiéru. Vybrat si můžete z více než 100 modelů konfigurovatelných sedacích souprav různého designu, velikosti, tvarů a 100 variabilních obývacích programů. Struktura nabídky je koncipována tak, aby si v ní mohl vybrat prakticky každý zákazník a vždy nakoupil atraktivní, funkční a kvalitní nábytek. Filosofií společnosti je seriózní, trvale cenově výhodná nabídka zajímavého nábytku spojená s perfektními bezplatnými službami pro zákazníky v celé ČR.

Kůže nebo látka
Někdo dává přednost kůži a někdo zase látkovým potahům. Každý materiál má svoje přednosti a záleží na každém zákazníkovi, který materiál upřednostní. Velmi oblíbená je u zákazníků látková sedací souprava REGIS, kterou si můžete pořídit v jakémkoli složení a s volitelnými funkcemi, zkrátka přesně podle vašich potřeb. Látku a barvu sedací soupravy si vyberete z velmi bohaté nabídky potahových materiálů. Látky jsou vyrobené z kvalitního materiálu, který se dobře udržuje a čistí.

nadcasova sedaci souprava REGIS

Ruční nebo motorové ovládání
Sedací soupravy se vyznačují svou velkou variabilitou a nabízenými funkcemi. Pro návštěvy nebo menší byty se vyplatí sedací souprava s úložným prostorem a funkcí na spaní. V současné době nejsou výjimkou sedačky s ručním, ale i motorovým polohováním různých komfortních funkcí. Manipulovat můžete s celým sedacím systémem, ale také opěrkami rukou a hlavy.

Předsíň a ložnice
Nezanedbatelnou části domu nebo bytu je ložnice nebo předsíň. Ložnicový program tvoří několik ložnic, který sleduje vkus zákazníka. Od moderních ložnicových souprav, až po klasický nebo italský styl. Jestli hledáte inspiraci, není nic jednoduššího než si vybrat z opravdu široké a kvalitní nabídky.

loznice v tlumenych tonech

Hned při vstupu do domu nebo bytu upoutá zařízení předsíně, která hned ukáže vkus majitele a zařízení interiéru. Moderní, klasická nebo stylizovaná do evropské renesance?

reprezentativni predsinovy nabytek

Nábytek do jídelen
Ať chceme nebo ne, v kuchyni nebo jídelně trávíme mnohdy nejvíce času z celého dne. Kuchyň nemusí tvořit jen kuchyňská linka, ale stále více se vracíme k jídelním soupravám. Samozřejmě záleží na velikosti místnosti a podle ní si zákazník může vybrat z opravdu zajímavé nabídky. Mladý pár dá přednost modernímu designu, ale například manželský pár ve středním věku již upřednostňuje určitý styl a také kvalitu.

elegantni bila jidelna

Jídelní programy stejně jako sedací soupravy, ložnice nebo předsíně najdete v různých stylech, avšak vždy kvalitní, pohodlné a funkční.

Výhodná májová akce
Pokud si chcete pořídit nové zařízení bytu, využijte májových slev na veškerý sortiment nábytku u společnosti TORRIMEX. Na objednávky do 31. 5. 2016 se vztahuje sleva 10%. Jako bonus k vašemu nákupu je doprava, nastěhování a sestavení nábytku do funkčního stavu zcela zdarma, a to po celé ČR. Společnost neustále obměňuje expozici a doplňuje sortiment o nejnovější modely nábytku, takže pokud na nábytek spěcháte a chcete ho mít prakticky ihned doma, máte možnost zakoupit mnoho právě obměňovaných vystavených modelů až s 60% slevou. A nemusíte se bát, vše je v perfektním stavu.

Neváhejte a vybírejte do konce května na www.atraktivni-nabytek.cz nebo navštivte prodejnu v Plzni.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze