Úvod

Designová kolekce Gorenje od Karim Rashid

Světoznámý designer Karim Rashid navrhl pro malé domácí spotřebiče značky Gorenje neobvyklý vzhled a dodal jí na netradičnosti. Pořiďte svým nejbližším praktické vánoční dárky, které je překvapí!


Gorenje spolehlivě bourá mýtus, že praktické dárky do domácnosti nejsou pod vánočním stromečkem příliš vítány. Set výrobků z designové kolekce gorenje Karim Rashid – rychlovarná konvice, elektronická kuchyňská a osobní váha v ultra tenkém provedení – zaručeně potěší každého obdarovaného. Mistrovsky spojují technologickou dokonalost, spolehlivou funkčnost a mimořádně atraktivní vzhled. Výrobky z dílny legendy průmyslového designu Karima Rashida nechybí ve stálých sbírkách prestižních galerií, pracoval v bezmála 40 zemích a na seznamu jeho klientů jsou světové značky jako Audi, Estee Lauder, Giorgio Armani, Kenzo, Prada, Sony, Swarovski, Toyota a mnoho dalších. Nyní jeho nezaměnitelný rukopis, nápady a invence zdobí produkty značky gorenje, které se stanou funkční ozdobou každé domácnosti.

Malé domácí spotřebiče z designové kolekce gorenje Karim Rashid:


Keramická rychlovarná konvice designed by KARIM RASHID:
Výkon 1630 W, objem nádoby 1 L, modré podsvícení spínače, pevný filtr vodního kamene, otočná základna 360°, prostor pro uskladnění připojovacího kabelu a ochrana před provozem bez vody.


rychlovarna keramicka konvice Karim Rashid


Kuchyňská váha Gorenje designed by KARIM RASHID:
Dotykové elektronické ovládání, LCD display s modrým podsvícením, automatické vypnutí, rozlišení 1 gr., maximální nosnost 5 kg. Gumové nožičky pro zajištění stability, ultra slim desing a jednoduché čištění. Rozměry výrobku (šxvxh): 17 x 1,8 x 22 cm.

kuchynska vaha Karim Rashid Gorenje

Osobní váha Gorenje designed by KARIM RASHID:
LCD display, automatické vypnutí, rozlišení 100 gr., maximální nosnost 180 kg. Gumové nožičky pro zajištění stability, ultra slim design a jednoduché čištění. Rozměry výrobku (šxvxh): 30,5 x 1,7 x 32 cm.

osobni vaha Karim Rashid Gorenje


Malé domácí spotřebiče gorenje jsou v prodeji v síti studií KUCHYNĚ gorenje, v obchodech s elektronikou po celé republice a v e-shopech.
Více informací na www.gorenje.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze