Úvod

Bezpečný domov? Na dveře Sapeli Golias si zloději nepřijdou!

Dveře, které odolají zlodějům s páčidlem, vrtačkou nebo šroubovákem, a navíc vás ochrání před ohněm nebo dotěrným hlukem. To jsou přednosti bezpečnostních dveří RC3 Golias, které skvěle pomohou ochránit vás i vaše soukromí. S DODO for life je nyní můžete získat se slevou 15 %.


Vstupní dveře do bytu jsou nejen vizitkou našeho bydlení pro příchozí hosty, ale mohou být i signálem pro případné zloděje. Zamýšleli jste se někdy nad tím, jestli jsou vaše dveře skutečně bezpečné? A co by takové dveře měly splňovat? Máme pro vás inspiraci, díky které si vyberete ty správné ochránce pro svůj domov – nyní navíc za zvýhodněnou cenu.

Dřevěné bezpečnostní dveře Sapeli RC3 GOLIAS nabízí vysokou odolnost vůči statickému a dynamickému zatížení. Zvládnou vzdorovat zlodějům s páčidlem o délce až 70 cm, fyzickému útoku, ruční mechanické vrtačce, ale i delšímu šroubováku. Vybavené jsou také speciálním tříbodovým hákovým zámkem se závorou.

Bezpečnostní dveře Sapeli Golias

Kromě zlodějů si díky protipožární úpravě a kouřotěsnosti poradí rovněž s ohrožením v podobě kouře či dokonce ohně. Zároveň nabízí dokonalou zvukotěsnost až do 43 dB, oboustranně tedy izolují okolní zvuky a dopřejí vám zasloužený odpočinek i soukromí.

Získat tyto bezpečnostní dveře můžete také přímo na míru díky bohaté nabídce dekorů a povrchů, takže můžete mít interiérové dveře Sapeli přesně podle svých představ. Navíc z každé strany mohou mít jinou úpravu, proto budou slušet jak domovní chodbě, tak vašemu domu či bytu.

Bezpečnostní dveře Sapeli - Golias akce

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost a skvělou slevu ve výši 15 %. Akce Sapeli platí do 31. 5. 2019 na komplet dveří se zárubněmi.

Nové dveře Sapeli můžete objednat v jakékoliv značkové prodejně DODO for life. Pobočky Sapeli Praha jsou k dispozici na sedmi místech v Praze, dále pak v Mladé Boleslavi nebo Plzni.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze