Úvod

Nechte roboty, ať uklízí za Vás!

Nebaví Vás luxování? Tak neluxujte! Pořiďte si raději skvělého pomocníka, který udělá tuto nudnou domácí práci za Vás! Robotický vysavač stačí jen nastavit a o zbytek se už nemusíte starat!


Vysavače známých značek
Zalíbila se Vám myšlenka, že byste si domů koupili robotický vysavač, který by uklízel místo Vás? Poradíme Vám, kde takovou šikovnou věcičku pořídíte! V internetovém obchodě www.roboticky-vysavac.cz nás upoutala nabídka spolehlivých robotických vysavačů známých značek, jako je například iRobot Roomba, Scooba, iClebo, nebo Cleanmate. Pojďme se nyní společně podívat, co všechno tito robotičtí pomocníci s velmi pěkným designem dokážou! 

Roomba promění práci v zábavu! 
Nejprve si popišme toho nejšikovnějšího. Robotický vysavač Roomba 581 se postará o úklid všech typů podlah včetně koberců. Velmi snadno uklidí také místa, kam se při úklidu jen stěží dostanete, jako je například prostor pod nábytkem, či rohy v místnosti. Na jedno nabití uklidí až 4 místnosti. Poté ho však nemusíte nabíjet! Robot si sám zajede do automatické dobíjecí základny, aby doplnil své síly a mohl pokračovat v úklidu. Virtuální zeď s majákem (která je součástí balení) zajistí, aby nejprve důkladně uklidil jednu místnost, a až poté pokračoval v další. Roomba 581 se dále může pochlubit vestavěným plánovačem úklidu, díky němuž si nastavíte den a přesnou dobu úklidu. U tohoto robota jistě oceníte komfortní obsluhu. Stačí stisknout tlačítko Clean a Váš vysavač už se vrhá do nerovného boje s nečistotami, v němž vždy zvítězí! Součástí pohodlné obsluhy je také možnost dálkového ovládání. Váš úklid se díky němu bude podobat hře s autíčkem na dálkové ovládání! A konečně nesmíme zapomenout ani na elegantní design!

Další členové rodiny vysavačů 
Šikovným pomocníkem pro ty, kdo doma nemají žádné koberce, se může stát CleanMate QQ-2, který zajistí dokonalý úklid plovoucích
a tvrdých podlah. Zajímavým doplňkem je prostor pro umístění tuhé vůně, která při úklidu příjemně provoní celou místnost. Pro domácnosti s pevnou podlahou je rovněž ideální Scooba 385 vybavený speciálními schodišťovými senzory. iCebo plus se rovněž může pochlubit citlivými senzory proti pádu ze schodů. Svým dlouhým a širokým rotačním kartáčem perfektně vyčistí i koberce.

Antibakteriální vysavač Raycop sice není robotický, ale jedná se o jediný produkt svého druhu na světě, který spolehlivě zabije 99,9% bakterií a vymýtí roztoče a další choroboplodné zárodky, které jsou postrachem zejména alergiků, ale i zdravých lidí. Pracuje na speciální UV-C technologii. 

Nedotýkejte se koše! 
A co nás zde oslovilo kromě robotických vysavačů? Především bezdotykové odpadkové koše. Jejich hlavní přednost, jak napovídá
samotný název, spočívá v tom, že se s jejich pomocí můžete zbavovat odpadků, aniž byste přitom přicházeli do přímého kontaktu s bakteriemi. Za tuto úžasnou schopnost koše vděčí svému infračervenému senzoru. Tento senzor detekuje ruku, jakmile se objeví nad objektem, a koš automaticky otevře. Po vhození odpadu se víko opět zavře.

Přesvědčte se na vlastní oči!
Že Vás robotické vysavače zaujaly? Tak to se Vám vůbec nedivíme. Mít doma uklizeno a nemuset kvůli tomu hnout ani prstem je nadmíru příjemné. Jestliže se chcete blíže seznámit s jednotlivými typy robotických vysavačů, zavítejte na stránky internetového obchodu, kde se dozvíte podrobné informace o každém z nich. Nákup těchto pomocníků, kteří se postarají o Vaše pohodlí, může být rovněž velmi snadný. Pokud svou objednávku učiníte po internetu, nemusíte nikam chodit. Ovšem v případě, že dáváte přednost klasické formě nákupu, doporučujeme zajít přímo do kamenného obchodu. Že byste si svého uklízecího robota nejraději půjčili domů jen na zkoušku? I to je možné. Jen ať Vám robot předvede, co umí! Uvidíte, jak rychle se stane členem Vaší rodiny. Nebudete mu chtít dovolit, aby od Vás odešel!

www.roboticky-vysavac.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze