Úvod

Francouzské dřezy nejen pro gurmány

Milujete delikatesy francouzské kuchyně? Líbí se Vám neotřelý francouzský design? Elegantní francouzské dřezy budou Vaší kuchyni lahodit po všech stránkách a odmění se Vám svými vynikajícími užitnými vlastnostmi. Vyberte si to nejkrásnější provedení pro Váš interiér.


Podlehněte francouzskému šarmu
Dřez je ozdobou každé kuchyně. Pokud Vašim chuťovým pohárkům lahodí francouzské delikatesy a Vašim očím šarmantní francouzský design, obohaťte svůj kuchyňský život o krásný dřez Luisina, který si Vás získá nejen svým vzhledem, ale i vynikajícími užitnými vlastnostmi danými unikátním složením: 80% přírodní drcené žuly, 15% akrylátového pojiva a 5% barviva.

Vynikající užitné vlastnosti
Luisgranit, ze kterého se dřezy Luisina vyrábějí, se vyznačuje výjimečnou tvrdostí a pevností. Je neobyčejně odolný vůči nárazu, poškrábání i UV záření a odolává vysokým teplotám až do 280 °C. Mezi další přednosti dřezů Luisina patří neporéznost materiálu, antibakteriální povrchová úprava LuisiClean a snadná údržba. Kromě toho jsou také příjemné na dotyk a ekologické, neboť je lze recyklovat. Vybrat si můžete ze široké škály barevných odstínů- kovovými počínaje a klasickými přírodními konče.



Keramické dřezy pro náročné
Pokud patříte mezi náročné zákazníky, Vaší pozornosti by neměly ujít ani krásné keramické dřezy v nevšedním moderním designu. Jejich vysoká kvalita je zárukou velmi dlouhé životnosti.



Dejte si randez-vous
Randez-vous s ušlechtilými francouzskými dřezy pyšnícími se jedinečným spojením krásného vzhledu a dokonalé funkčnosti si můžete dát v královéhradeckém showroomu firmy Jelínek, která je výhradním dodavatelem špičkových francouzských dřezů Luisina již od roku 1997.



Načerpejte inspiraci
Více inspirace pro Vaši kuchyni můžete rovněž načerpat na stránkách internetových obchodů www.drezy-luisina.cz a www.kuchynske-drezy.cz, kde najdete nejen široký sortiment granitových, keramických a nerezových dřezů vysoké kvality, ale také bohatou nabídku vodovodních baterií a montážních prvků, stejně jako dřezové podložky, drtiče odpadu a další příslušenství.

Vyberte si ten nejlepší
Ať už si pořizujete novou kuchyni, anebo provádíte její rekonstrukci, nezapomeňte, že dřez je nejpoužívanější součástí kuchyňského vybavení, a zároveň nepřehlédnutelným interiérovým doplňkem. Vyberte si proto ten nejlepší.

 

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze