Úvod

Bílé stěny dětským pokojíčkům nesluší!

Být bledý jako stěna nikomu nesluší. Ani stěnám samotným! Zejména, když jsou v dětském pokoji. Kvalitní fototapety a samolepicí dekorace Vám pomohou vykouzlit ten nejkrásnější pokojíček pro děti! Malé i velké. Snadno, rychle a za dobrou cenu.


Dekorace nesmí chybět
Děti mají rády barevné a členité prostředí. A také pohádky a obrázky. Při zařizování dětského pokoje bychom proto neměli šetřit na dekoraci. Nejen co se týče kvality, ale také množství, aby se měly na co dívat. Tapety představují elegantní řešení, jak zvelebit interiér určený nejmladším členům rodiny.

detska tapeta s medvidky

Oblíbené dětské motivy
Batolata jistě uvítají, když s nimi v pokojíčku budou bydlet roztomilí medvídkové. Nebo proč neproměnit bledé stěny jejich místnosti rovnou ve zvířecí farmu nebo džungli? Především chlapečkové budou nadšení také z dinosaurů a možná ještě více z Mašinky Tomáš či autíček.

detska tapeta - zavodni auta
Náš tip pro kluky: Tapeta Walltastic v designu Závodní auta.

Holčičky a samolepky
A čím zútulnit bydlení holčičkám? Když vsadíte na víly nebo princezny, určitě neuděláte krok vedle. Anebo by Vaše slečna dala přednost koním? Stačí si vybrat. Je opravdu z čeho. Pokud se Vám nebude chtít tapetovat, můžete interiér oživit alespoň samolepkami, které lze nalepit nejen na stěny, ale i na ostatní plochy, třeba na nábytek. Samolepky a tapety lze samozřejmě kombinovat.

holcici tapeta - vily

Pohádkoví hrdinové vedou

Váháte s výběrem motivu? Pak Vám poradíme, že velké oblibě se těší hrdinové populárních seriálů, zejména Bořek Stavitel, Požárník Sam, Pošťák Pat, Fifi z Květíkova nebo Dora Průzkumnice. Kterého z hrdinů mají Vaše děti nejraději?

tapeta pro kluky Avengers

Inspirace pro větší děti
Že už máte velké děti? Také pro ně se něco najde. Pokud je nezaujme Iron Man, Neuvěřitelný Hulk a další, můžete výzdobu jejich pokoje pojmout prakticky a nalepit jim na zeď třeba mapu světa.

detske samolepky - svet dinosauru

Pestrobarevnou paletu designových tapet a samolepicí dekorace s motivy od batolecího až do teenagerského věku najdete na stránkách www.fun4wall.cz. Co vedle kvality a pěkného vzhledu rovněž oceníte, to je snadná práce a příznivá cena.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze