Úvod

Blíží se čas venkovního posezení, buďte připraveni

Dny se začínají prodlužovat, a to je znamení toho, že se opět blíží nejhezčí období roku, jaro. S tím také přichází nové nápady a myšlenky na to, jak si zpříjemnit posezení na terase nebo zahradě. Důležité je vybrat si ten správný zahradní nábytek.


Inspiraci pro výběr zahradních sedacích souprav, jsme našli na webových stránkách www.nejlepsi-nabytek.cz. Nejde jen o výjimečný design zahradního nábytku, který firma nabízí, ale také pohodlí a kvalitu materiálu. Nesmíme zapomenout ani na situace, kdy se nepodaří nábytek včas uklidit a tak musí umět čelit rozmarům počasí.
Výrobce nabízí několik zahradních sedacích souprav, které splňují předpokládanou kvalitu a nevšední design spojený s pohodlným posezením. Pojďme se na některé z nich podívat blíže.

Zahradní sedací souprava HAVANA
Jedná se o elegantní rohovou sedací soupravu se spojením hliníku a dřeva, které tvoří pevnou kostru nábytku. Důležitou součástí je potahová látka Dralon, která se impregnuje teflonem. To zaručuje vysokou odolnost proti vnějším vlivům. Potahové látky nabízí výrobce v několika zajímavých barvách.

Zahradni sedaci souprava HAVANA

Zahradní nábytek HAVANA najde využití nejen na terasách rodinných domů, ale také u restaurace nebo hotelu. Sedací soupravu je možné různě kombinovat podle prostoru, kde má plnit svůj účel a doplnit ji o další sedací prvky. Hlavní výhodou je snadná údržba a záruka pět let.

Zahradní sedací souprava VERONA
Dostala jméno po italském městě a na první pohled navozuje pocit klidu, pohodlí a vůni moře. Sedací souprava VERONA je variabilní a skládá se ze dvou křesel, trojpohovky a stolku. Vyrobená je ze dřeva, a protože patří k oblíbeným sedačkám na venkovní použití, její čalounění je taktéž vysoce kvalitní. Firma dodává tuto sedací soupravu již smontovanou a prodlouženou zárukou pět let.

Zahradni sedaci souprava VERONA

Sedací souprava ROMA
Rohová sedací souprava ROMA nabízí vše, co si jen zákazník může přát. Kombinace dřeva s moderním designem a kvalitním čalouněním, které odolá snad každému počasí. Snadná údržba je zárukou spokojenosti každého majitele této zahradní sedací soupravy. Další výhodou této sedačky je variabilita, kdy nezáleží na velikosti terasy. Sestava se dá doplnit o další prvky například o křeslo nebo stolek.

Zahradni sedaci souprava ROMA

Prohlédněte si kvalitní zahradní sedací soupravy na jednom místě www.nejlepsi-nabytek.cz. S nákupem zahradních sedacích souprav vám firma zajistí veškerý servis. V pohodlí domova si zboží vyberete a firma nový nábytek přiveze a nainstaluje na předem určené místo. A vy už si budete jen využívat pohodlného posezení na čerstvém vzduchu.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze