Úvod

Stojací lampy s nádechem exotiky

Skvělá zpráva pro všechny, kteří se doma rádi obklopují přírodou! Nejen nábytek, podlahy, obložení stěn a bytové dekorace se mohou pyšnit krásným vzhledem masivního dřeva a ostatních přírodních materiálů. Nechte se inspirovat našimi fotografiemi a zútulněte své bydlení nádhernou stojací lampou vyrobenou třeba z exotického dřeva.


Krok k výjimečnosti
Obliba bytových doplňků vyrobených z přírodních materiálů stále roste. Mezi ty nejzajímavější nepochybně patří lampy, jejichž dominantní část tvoří exotické dřevo. Stačí jediné designové svítidlo a interiér Vašeho bytu či domu rázem ožije. A pak už je jen krok k tomu, aby se stal výjimečným!

stojaci lampa ze dreva CHENA

Nevšední a exkluzivní zároveň

Ručně vyráběné dřevěné stojací lampy totiž dávno neplní pouhou funkci svítidel, ale také exkluzivního bytového doplňku. Na středoevropském trhu se tak objevuje sice naprostá, ale v náročných severoamerických a západoevropských interiérech již ověřená novinka: designové stojací lampy vyrobené z orientálních dřevin, jako je čajovník, bambus a teak, anebo z tradičního dubu.

lampa z prirodniho materialu KASKAE

Blíže k přírodě
Dřevěná designová lampa umístěná v moderním interiéru s high technologickými zařízeními symbolizuje také návrat člověka k jeho přirozenému životnímu prostředí - k přírodě. Dřevo je nejen nejtypičtějším přírodním materiálem, ale zároveň materiálem vydávajícím nezpochybnitelnou pozitivní energii.

designova stojaci lampa YAKONE

Elegantní optický předěl
Vedle své estetické funkce tyto unikátní stojací lampy nabízejí možnost využití jako optické předěly nebo zástěny. Své místo tedy mají i v restauracích, obchodech, hotelech, různých reprezentativních prostorech, atd.

stojaci lampa NUKKA  jako predel mistnosti

Také se Vám líbí? Rádi byste jimi zvelebili své bydlení? Pak máme pro Vás další dobré zprávy. Přestože se ceny těchto lamp pohybují v řádu desítek tisíc korun, v internetovém obchodě www.florum.cz je pořídíte jen za několik tisíc korun. A protože veškeré zboží zde mají skladem, nemusíte na ně dlouho čekat. Přejeme Vám příjemný nákup a ať jsou Vaše večery pod lampou co nejkrásnější!

Náš Tip: V období od 30.4. do 31.5.
můžete vyhrát luxusní stojací lampu MANITOK v hodnotě 8000 Kč. Pokud tedy chcete, aby tento skutečný designový kousek zdobil Váš domov, neváhejte a do soutěže se zapojte! Soutěžit můžete zde.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze