Úvod

Bonatex.cz – synonymum kvality a luxusu

Na výběru ložního prádla byste si měli nechat záležet a řídit se hned několika důležitými faktory. Zaměřte se na kvalitu materiálu, životnost, snadnou údržbu a také na design ložního prádla. Chcete-li své ložnici dát nový, moderní a neopakovatelný vzhled, docílíte toho s kvalitním povlečením od Bonatex.cz. Postel je dominantním prvkem vaší ložnice, a tak ji rozjasněte zářivými barvami.


Kvalitní povlečení hebké na dotek
Ložnice upoutá vaši pozornost pestrostí a barevností ložního prádla. K dostání je široká škála barev a vzorů, které vaší ložnici dodají nenahraditelný vzhled. Právoplatným nástupcem je v případě bavlněného povlečení bavlněný satén. Ten je nejen příjemně hebký na dotek, ale zároveň si zachovává všechny významné vlastnosti bavlny. Povlečení z bavlněného saténu nestudí, neklouže a udržuje si vzhled saténu. Jistě víte, že klasické saténové povlečení se v zimě nedalo používat, ale bavlněný satén toto pravidlo vyvrací.



Sladké sny v luxusním povlečení
Nechte si zdát sladké sny pod peřinami povlečené luxusním ložním prádlem. Dovolte si spát v přepychu saténového povlečení. K dostání je na trhu luxusní povlečení vyrobené buď z mako-saténu, bavlněného saténu, nebo ze stoprocentní bavlny. Luxusní povlečení je oblíbené hlavně díky své vysoké kvalitě a funkčnosti. V neposlední řadě je kladen důraz na estetiku. Naplní očekávání i nejnáročnější klientely.



Dopřejte to nejlepší i svým dětem
Pestrobarevné povlečení rozzáří nejen vaši ložnici, ale hodí se i do dětského pokoje. Svým ratolestem budete vybírat z kategorie dětského povlečení s motivy pohádkových postav. Dětské povlečení je veselé, barevné a rozjasní celou místnost. Pro holčičky je připraveno ložní prádlo v růžové barvě s Barbie či princeznou. Kluci zase na svém povlečení ocení Spidermana či auta. Vyberte svým dětem takové povlečení, které je potěší a ve kterém se jim bude usínat jedna radost.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze