Úvod

KUBIS 77 - ideální bydlení pro moderní rodinu

Nároky na bydlení pro moderní rodinu jsou neskromné. Přejeme si bydlet zdravě, pohodlně, stylově, a zároveň také úsporně. Je ale vůbec možné všechny tyto požadavky splnit? RD Rýmařov zná odpověď: ANO, díky novému rodinnému domu KUBIS 77.


Navrženo pro moderní rodinu
Novinka v katalogu RD Rýmařov, nízkoenergetický rodinný dům KUBIS 77, dokáže vyhovět veškerým požadovaným nárokům kladeným moderní rodinou na nové bydlení. Kvalitní a zdravotně nezávadné materiály zaručují zdravé, dispoziční řešení 5 + kk pohodlné, moderní design stylové a způsob vytápění (samozřejmě ve spojení s tvarem a použitými materiály) neobyčejně úsporné bydlení. Posuďte sami, roční měrná potřeba tepla je nižší než 40 kWh, což přináší nemalé úspory nákladů na provoz domu.
skica KUBIS 77 s pultovou strechou
Čerpadlo, rekuperace, podlahové topení
Za co ale vděčí tato dřevostavba své úspornosti? V prvé řadě technologickému pokroku, který umožnil spojení několika moderních technologií. Tepelného čerpadla, podlahového vytápění a řízeného větrání s rekuperací. Nízkoteplotní tepelné čerpadlo DAIKIN pracující na principu vzduch voda od evropské jedničky v oboru celoročně zajišťuje optimální energetickou spotřebu. Jen pro zajímavost, jeho výkon 6,1 kW snižuje náklady na vytápění a ohřev TUV o dvě třetiny. Další součástí systému jsou elektrokotel, zásobník 160 l na ohřev TUV a teplovodní podlahové topení v prvním poschodí. Čtvrtá generace osvědčené větrací jednotky ARTREA pak přináší účinnost zpětného zisku tepla až o 92%.
skica KUBIS 77 se sedlovou strechou

Už jste se rozhodli?
Také nový KUBIS 77 Vaši rodinu zaujal? Vaše děti prostorností pokojíčků, maminku velkorysými úložnými prostory či koupelnou a hlavu rodiny snadným přístupem na terasu nebo jednoduchým půdorysem o rozměrech 8,31 m x 9,24 m umožňujícím umístění i na menší parcelu? Pak Vás jistě zajímá jeho cena. Nový dům KUBIS 77 v provedení na klíč včetně základové desky a DPH stojí 2 750 000 Kč.
KUBIS 77 ve 2 variantach

Na výběr přitom máte ze dvou variant, buď s moderní pultovou, nebo klasickou sedlovou střechou o sklonu 30 stupňů. Už jste se rozhodli, který bude ten Váš?

www.rdrymarov.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze