Úvod

Lícové cihly a obkladové pásky změní vzhled vašeho domu či bytu

Také se vám zalíbila myšlenka na proměnu domu nebo jeho části za použití lícových cihel? Proč ne? Přírodní materiály jsou stále v kurzu a lícové cihly a obkladové pásky vtisknou domu nezaměnitelný vzhled a navíc vylepší jeho vlastnosti.


Domov je tam, kde se cítíme dobře. A dům, který si vybudujeme nebo zrekonstruujeme podle svých představ, dům, ve kterém propojíme moderní technologie a tradiční materiály, se nám odmění.

krasa licovych cihel

Elegantní design lícových cihel, obkladových pásků, parapetních desek, cihelné dlažby nebo podlahové keramiky dodá domu na přirozenosti, podpoří jeho atmosféru a nám, jeho obyvatelům, poskytne to, co hledáme – příjemný pocit domova.

elegantni obkladove pasky

Výhody lícových cihel a obkladových pásků
• zdravotní nezávadnost, ekologický materiál (základ tvoří speciální druhy cihlářských hlín)
• dlouhodobá životnost, odolnost a trvanlivost
• široké využití v exteriéru a interiéru
• mrazuvzdornost
• minimální nasákavost
• vysoká pevnost • samočisticí efekt
• velký výběr barevných odstínů a stálobarevnost
• krásný vzhled, nezaměnitelný povrch a nadčasovost

obkladove pasky v interieru

V jednoduchosti je krása
Lícové cihly a obkladové pásky se ideálně kombinují s přírodními materiály, propůjčují domu nejen nadčasovost, ale také jednoduchou eleganci, čisté linie, zvýrazňují strukturu fasády nebo naopak se stávají dominujícím prvkem ve vnitřních prostorách. Dokáží nenásilně propojit exteriér s interiérem, dodat domu svébytnou originalitu. Správně zvoleným výběrem z bohaté nabídky barevných odstínů pak lze podpořit žádoucí kontrasty, nebo třeba dům výrazně prosvětlit. Sortiment materiálů nabízí dnes každému stavebníkovi jedinečné možnosti.

cihelny obklad

Kvalita, zkušenosti a osvědčený dodavatel

Základem úspěchu bývá kvalita, spolehlivost a zkušenosti. To platí i při stavbě či rekonstrukci domu. Proto je vždy dobré najít si odborníka a nechat si poradit. V případě českolipské společnosti LIPEA, s.r.o.. brzy poznáte, že u profesionálů jste. Společnost se již více než 20 let zabývá dovozem, prodejem, poradenstvím i servisem v oblasti lícových cihel a dalších produktů. Na svém kontě má řadu úspěšných realizací: například fasády bytových domů v pražských Střešovicích ROYAL TRIANGLE. Tyto materiály lze využít i v interiérech, ale také v případě výstavby plotů, zídek, teras a dalších prvků zahradní architektury.

logo LIPEA
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze