Úvod

Hit letošních Vánoc: domácí vinotéky

Není nad to, když je dobré víno podávané při správné teplotě, to jistě ocení nejen znalci. A pokud navíc máte touhu i svá oblíbená vína archivovat, už nic neřešte a dopřejte si domácí vinotéku. Je to praktická záležitost, která neodmyslitelně k moderní domácnosti patří a zároveň je i zajímavým designovým prvkem.


Každý mít doma vinný sklep nemůže…
proto je tu elegantní řešení v podobě domácí vinotéky (chladničky na víno). Víceúčelového přístroje, který dokáže minimálně stejně dobře zastoupit podmínky vinného sklepa pro skladování lahví vína. Cílem domácích vinoték je tedy zajištění a udržení optimálních skladovacích podmínek pro různá vína; tedy teploty, vlhkosti, zamezení vibrací i UV záření a nastavení polohy lahví tak, aby nevysychal korek. Pokud chcete mít záruku, že vše toto a mnohem více vaše vinotéka bude splňovat, pokud chcete špičkovou kvalitu, volte vinotéky osvědčených výrobců. Jediný, který se orientuje pouze na výrobu, inovaci a technologická zlepšení domácích vinoték a nabízí v současné době nejlepší výrobky v této oblasti, je společnost DUNAVOX.

domaci vinoteka

Nejprodávanější, nejoblíbenější a se skvělým poměrem ceny a výkonu

Taková je domácí vinotéka Dunavox DX 30.80 DK. Patří k nejlepším a nejžádanějším kvalitně zpracovaným modelům na dnešním trhu. Vychází z oblíbeného předchozího dvouzónového kompresorového modelu, který prošel inovacemi především v elektronice. Došlo i ke snížení hluku a doplnění o funkci dotápění. Tento volně stojící model s prosklenými dvířky a vnitřním osvětlením je připraven pro 30 ks lahví, složitelných na dřevěné rošty. Navíc, díky použité technologii umožňuje skladování červeného i bílého vína zároveň.

vinoteka pro domaci pouziti

Proč nestačí lednička?
Víno je velmi specifická záležitost již od svého samého počátku, kdy jsou rostliny vysazeny na vinici. A to platí stále, i když již výsledný produkt stojí v lahvi před vámi. Sebevýkonnější klasická lednice neodpovídá nárokům, které správné skladování vína vyžaduje, a také nedokáže eliminovat nepříznivé vlivy, které mohou negativně ovlivnit teplotu a charakter vína. Proto společnost DUNAVOX nabízí několik modelových řad vinoték, z nichž si vybere opravdu každý.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze