Úvod

Mrazák: základní spotřebič (téměř) každé domácnosti

Malé mrazničky jsou dnes standardní součástí kombinovaných ledniček, oproti tomu větší mrazák si kupujeme pouze tehdy, pokud pro něj máme uplatnění tj., když je po celý rok zaplněn. A podle zájmu zákazníků je zřejmé, že mrazáky své opodstatnění ve většině domácností mají.


Liebherr: šuplíkový nebo pultový?
Německá společnost Liebherr, celosvětově uznávaná značka chladící techniky s historií, vyrábí jedny z nejkvalitnějších mrazniček, které lze na trhu koupit a nabízí všechny myslitelné konfigurace. Nový kvalitní šuplíkový mrazák se vám vyplatí v okamžiku, pokud starý dosluhuje, hledáte lepší technologie, volíte větší přehlednost v uložených potravinách a chcete navíc i ušetřit. Mrazáky totiž každý den v roce a 24 hodin denně odebírají elektřinu. Proto by měly být mezi těmi spotřebiči, u kterých se díváme nejen na design, ale především na energetickou třídu, tedy jak jsou úsporné, s jakou spotřebou energie si vystačí. Mrazničky Liebherr všech modelů jsou ideální volbou. Nabízejí nejúspornější kategorie A+, A++ a A+++, což příjemně pocítíte v konečném zúčtování energií.

suplikovy mrazak
Klasickým zástupcem šuplíkových mrazáků je Liebherr GN 3023, s inovativní patentovanou technologií FrostSafe. Ta zajišťuje udržení chladu neotevřených šuplíků po otevření dveří spotřebiče. Technologie NoFrost pak chladí potraviny studeným vzduchem zbaveným vlhkosti, což napomáhá tomu, že se uvnitř netvoří téměř žádná námraza. A systém SuperFrost spočívá v rychlém zmrazení čerstvých potravin, pro uchování živin a vitamínů.
pultovy mrazak

Pultová neboli truhlicová mraznička, je co do popularity v domácnostech až za šuplíkovými mrazáky. Je to především z důvodu větších rozměrů a také přístupu shora. Tento typ je určen hlavně pro skladování většího množství potravin, nebo těch s velkým objemem.
Chcete si dopřát to nejlepší vybavení, neskutečně velký úložný prostor až 419 litrů, nízkou spotřebu, přehledně uložené potraviny v koších, moderní technologii StopFrost a další praktické funkce? To vše nabízí pultová mraznička typu Liebherr GTP 4656.
Jak je vidět, pultové mrazničky nejsou vhodné pro každého, ale zároveň je určitě mnoho těch, pro které jsou ideální volbou.

Všechny typy mrazáků Liebherr – pultové i šuplékové se vyznačují kvalitou na špičkové úrovni. Přesvědčte se sami na stránkách topchlazeni.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze