Úvod

Udělejte radost stylovými doplňky do bytu

Nadčasová a originální bytová dekorace příjemně dotváří atmosféru našeho domova a dodává mu na osobitosti. Bytové doplňky, které mají také svůj praktický význam, patří mezi oblíbené dárky.



Bytové doplňky ozvláštní interiér
Bez bytové dekorace by byl interiér nekonečně nudný a neuvěřitelně smutný. Stylové obaly na květiny, krásné svícny, stejně jako originální vázy, dokážou domov ozvláštnit a designově sjednotit. Úložné krabice a kufry Kazeto elegantně ukryjí všechny maličkosti, které by jinak působily dojmem nepořádku.

 

Provoňte domov příjemnou vůní
Nedílnou součástí prostředí, kde žijeme, je také vůně. Chcete svůj domov příjemně provonět? Vyberte si z voňavé nabídky bytových parfémů. Velké oblibě se těší kombinace hruška a med, anebo grapefruit a verbena od výrobce Manufaktura. Své blízké můžete potěšit bytovými difuzéry Le Chatelard. Sladká vanilka a podmanivá růže je jistě potěší.

 

Stolování, které má styl
Proč jíst stále z bílých kulatých talířů, když si můžete své gurmánské zážitky zpestřit barevnými talíři netradičních tvarů? Obdélníky a čtverce v atraktivních barevných odstínech dodají Vašemu stolování novou dimenzi. Jídelní soupravy s nadčasovým motivem trávy jsou jako stvořené do moderní kuchyně či jídelny. Pokud chcete dovést kulturu svého stolování k dokonalosti, ozdobte střed stolu dekorativní vázou. Dekorativní vázy nápaditých tvarů, stejně jako dekorativní misky na ikebanu, můžete zabalit i pod stromeček.

 

Sladké posezení nejen u kávy
Posezení u kávy nebo čaje patří mezi drobné radosti, které nám příjemně rozdělují den. Šálek se šikovně dlouhým podšálkem na něco sladkého nejvíce oceníte, když budete mít hosty, a usadíte je do sedačky ke konferenčnímu stolku. Pokud si lámete hlavu, čím letos potěšit své blízké, všem mlsounům jistě uděláte radost sadou na přípravu čokoládového fondue.

 

Pomocník při výběru vánočních dárků

Dárky pro celou rodinu, pro muže, pro ženy, ale i pro domácí mazlíčky nakoupíte na www.pekny-domov.cz. Pokud je Vaší mateřštinou slovenština, jistě se Vám bude lépe vybírat na www.pekny-domov.eu. V obou případech Vaše nakupování zpříjemní přehledné třídění zboží nejen podle kategorií, ale také podle ceny, anebo výrobce. Pokud vybíráte dárky na Vánoce, praktickým pomocníkem se jistě stane volba výběr dárků podle příležitostí.

www.pekny-domov.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze