Úvod

Toto je opravdové RETRO!

V OBZORU se inspirovali starými vypínači a vytvořili skutečně luxusní kolekci…


Když se něčemu starému vdechne nová podoba, ne vždy to musí skončit šťastně. V případě nové luxusní RETRO kolekce vypínačů z OBZORU inspirované designem starých bakelitových vypínačů se vše povedlo dokonale!

Staré vypínače ve zcela novém provedení
Bakelitové vypínače kruhového tvaru byly kdysi nedílnou součástí každé domácnosti. Když jste chtěli zhasnout nebo rozsvítit, museli jste vypínačem otočit, což bylo vždy doprovázeno typickým cvaknutím. Ve zlínské firmě OBZOR dostali báječný nápad - propůjčit starým vypínačům nový kabátek z keramiky a dřeva a vytvořit luxusní RETRO kolekci vypínačů, která vyvolá vzpomínky a zároveň má velmi moderní design. Toto spojení vytváří velmi působivý kontrast a dynamiku.

Retro vypinac Obzor

Vyšší kvalita a šmrnc

Kolekce RETRO vypínačů nadchne každého, kdo od vypínače či zásuvky žádá něco víc, než levný kus nevzhledného plastu. RETRO vypínače mají šmrnc a nenajde se jediná návštěva, co by se nad nimi nepozastavila. Spojení kvalitních materiálů rámečků a poklic, zajímavé designy otočných kliček a spínací mechanismus tvořený špičkovým vačkovým spínačem z OBZORU, jsou záruku naprosté spokojenosti a funkčnosti. RETRO kolekce se skvěle hodí i do moderních minimalistických loftů.

Kvalitni retro vypinac

Mějte jasno už od začátku

Znáte tu situaci, kdy zařizujete své bydlení, líbí se vám nějaký prvek, jenže si ho neumíte dost dobře představit v reálné podobě? Pak už je to buď zisk, nebo risk. V případě RETRO vypínačů nic riskovat nemusíte a již od samého začátku můžete mít jasno, jak bude vámi vybraný kousek v interiéru vypadat. Stačí na stránce domovnivypinace.cz použít aplikaci, do které jednoduše nahrajete fotku interiéru, vyberete design vypínače a upravíte jeho finální velikost i pozici. Okamžitě tak před sebou budete mít reálnou podobu vašeho bydlení s novými vypínači. No řekněte sami, nezní to skvěle?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze