Úvod

Casamoderna – tajemství útulného domova

Čím dál více z nás si uvědomuje jedinečný význam našeho obytného prostoru, a využívá proto služeb bytových architektů. V interiérovém studiu Stanislava Šestáka, Casamoderna, díky mnohaletým zkušenostem s návrhy i výrobou a komplexnosti poskytovaných služeb dokážou svým zákazníkům splnit všechna přání týkající se jejich útulného domova.


Atypický nábytek špičkové kvality
Stanislav Šesták se zabývá interiérovým designem a výrobou nábytku již celá léta a může se pochlubit celou řadou úspěšných projektů nejen v rezidenční, ale i komerční sféře. V roce 1991 společně se svými bratry založil firmu na výrobu zakázkového nábytku Interiéry Šesták, která se během pěti let rozrostla v moderní výrobní komplex zaměřený na atypický nábytek špičkové kvality.

loznice v prirodnim tonu

Komplexní portfolio služeb
V současnosti ve svém showroomu Casamoderna nabízí vlastní nábytek obohacený o sortiment dalších exkluzivních značek a společně s bytovými architekty zajišťuje pro své zákazníky veškeré služby s jediným cílem – vytvořit osobitý interiér s jedinečným rukopisem, ve kterém se budou cítit příjemně – jako doma. A jak dokazují reference spokojených zákazníků, svého cíle úspěšně dosahují.

Kvalita a zkušenosti nestačí
V čem ale spočívá tajemství jejich úspěchu? Jak jistě správně tušíte, kvalitní komponenty, jako je nábytek, tapety nebo ručně šité koberce, ani ve spojení s letitými zkušenostmi, k vytvoření harmonického domova nestačí. Důležitá je trpělivost. Trpělivost, se kterou v interiérovém studiu Casamoderna nad šálkem dobrého čaje či kávy v přátelské atmosféře vyslechnou zákazníkovy představy a na jejich základě pro něho zdarma vytvoří několik návrhů skládající se z více variant typového nábytku, kombinace a sladění různých materiálů včetně podlah. Zde záleží na samotném zákazníkovi, které prvky ze širokého sortimentu zvolí.

nove schodiste a dokonale vyuziti chodby

Vše pro útulný domov
Profesionální přístup, který provází celý proces zařizování od začátku do konce, zahrnuje pomoc při orientaci v produktové nabídce na trhu a aktuálních trendech, zodpovězení veškerých otázek, vypracování návrhů včetně 3D vizualizací, snahu co nejlépe vyhovět individuálním požadavkům (jako je například použití stejného materiálu na pohovku, stěnu i solitérní prvky) a nakonec vytvoření osobitého interiéru, který nejlépe respektuje osobnost a přání svého majitele. Útulného domova.

www.casamoderna.cz
Design: Marta Lukešová, ing.arch.Josef Zumr
Foto: Dagmar Hájková
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze