Úvod

Celoskleněné dveře pro Váš byt nebo dům

Řešíte ty správné dveře pro Váš interiér a přejete si moderní řešení? Můžete zvolit celoskleněné dveře Sapeli, které dodají Vašemu interiéru nadčasový prvek, a zároveň vnesou do Vašeho domova světlost a vzdušnost.


Vybírat můžete z různých provedení:
standardní otočné dveře do obložkové zárubně, zde se používá kalené sklo o síle 8mm nebo posuvné provedení jak na stěnu, tak do stavebního pouzdra, zde je síla dveří 8 až 10mm.

Celoskleněné dveře v chodbě

Posuvné celoskleněné dveře na stěnu se vyrábí s různými typy posuvného systému, kotví se na stěnu nebo do stropu, záleží na stavebních možnostech a specifikaci dveří. V nabídce jsou také celoskleněné dveře kyvné, které umožňují otevírání na obě strany a tím nabízí širokou škálu možností ve svém variabilním provedení.

Je možné vyrobit jak standardní dveře jednokřídlé nebo dvoukřídlé, pak i přímo atypy jak rozměrové tak i libovolné provedení skla.

Celoskleněné posuvné dveře

Jedním z nejžádanějších novinek se stává obklad kuchyňských linek, který zajistí netradiční a luxusní design interiéru, zachová praktičnost a zjednoduší údržbu.

Skla můžete vybírat jednoduchá čirá nebo neprůhledná, s různými pískovanými motivy, stále oblíbenější se stává sklo s digitálním motivem.

Celoskleněné dveře s motivy

Celoskleněné dveře mezi kuchyní a jídelnou

Pro více inspirace a získání kontaktů nalistujte stránky www.dodo-dvere.cz nebo nás přijďte navštívit do jedné ze značkových prodejen DODO for life.

Logo DODO for life
Samozřejmostí je vyhotovení nezávazné cenové nabídky dle Vašeho přání a porada technika na místě před samotnou realizací.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze