Úvod

Pořiďte si kvalitní okna bez starostí

Pokud vás nebaví neustále kontrolovat okna a provádět pravidelnou údržbu jako je mazání nebo seřizování, dopřejte si okna bez starostí. Při jejich pořízení získáte navíc kvalitní servis a tak už se o nic nemusíte starat.


Když okna fungují tak, jak mají, jsme naprosto spokojeni. Jen jim občas vyleštíme skla, abychom viděli ven, ale jinak se o ně nestaráme. Proč také, když je všechno v pořádku? Pak se ale divíme, když se rozbijí. Vznikají dohady s výrobcem a nepříjemné vysvětlování. Vždyť přece máme okna v záruce! Máme nárok na opravu a seřízení, a to zdarma. Nebo ne?

Každý kvalitní výrobek s dlouhodobou životností vyžaduje pravidelnou údržbu. Proto společnost VORLÍČEK-PLAST s.r.o. nabízí jasně definované záruční podmínky, které jsou pro jejich zákazníky srozumitelné.

Okna bez starostí

„Našim dlouhodobým cílem je dodávat výrobky a služby, které budou pro zákazníky plně prospěšné a bez dalších nepříjemných starostí. Doporučení a rady od nás dostávali vždy, ale někdy bohužel marně. Naše dvacetileté zkušenosti nám ukazují chyby, které se v minulých letech stávaly kvůli tlaku na cenu a rychlost dodávky. Rozhodli jsme se proto nedělat kompromisy a nabízet výrobky a služby v provedení, kterému opravdu věříme,“ říká Roman Vorlíček, ředitel společnosti VORLÍČEK-PLAST.

kvalitni okna

Správná montáž a kvalitní servis
Firma VORLÍČEK-PLAST se drží hesla, že kvalitní okno dělá kvalitní montáž. Provádí ji výhradně podle povinné technické normy ČSN 74 6077, která nařizuje použití PUR pěny jako tepelného izolantu a parotěsných a paropropustných fólií jako spojení okna s domem.
Pravidelná údržba je u kvalitních výrobků s dlouhodobou životností nezbytná. Proto se společnost VORLÍČEK-PLAST o své výrobky starají i po jejich montáži. Každoroční placenou garanční prohlídkou vám zajistí okna bez starostí a navíc tak získáte prodlouženou záruku až na deset let.

Prestižní ocenění od zákazníků

Společnost VORLÍČEK-PLAST za své kvalitní služby získala prestižní ocenění Kvalitně hodnocená firma 2015 na nezávislém hodnotícím portálu Hodnocení – práce.cz, kde se mohou zákazníci vyjádřit, jak byli se službami spokojeni. Toto ocenění je tak důkazem o spolehlivosti a pečlivosti firmy.

Více informací o společnosti VORLÍČEK – PLAST najdete na www.vorlicek-plast.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze