Úvod

Chytrá matrace má možnost volby tvrdosti

Jestlipak víte, že v létě je pro naše tělo optimální jiná tvrdost matrace než v zimě? Že nemáte doma prostor na to, abyste si ke každé posteli pořídili dvě matrace? Nemusíte. Rafinovaná matrace dvou tvrdostí může být tvrdá i měkká. Stačí ji jen otočit.


Matrace dvou tvrdostí
Podle lékařských studií našemu tělu v létě vyhovuje spíše tvrdší lůžko a v zimě naopak měkčí. Protože výměna matrací s ohledem na roční období je poněkud nepraktická, začaly se před deseti lety vyrábět rafinované matrace dvou tvrdostí. (Samozřejmě, že matrace dvou tvrdostí přináší také další výhody, které ještě zmíníme.) Od té doby byly jejich přednosti postupně dovedeny k dokonalosti.

Nejmodernější vzdušné jádro
Matrace s nejmodernějším vzdušným jádrem Vernestet S300 se dokonale přizpůsobí každé postavě v každém ročním období. Pojďme se nyní na matrace dvou tváří podívat zblízka. V případě taštičkového provedení, kde zůstává jádro jedné tvrdosti, se kombinují další vrstvy, které jsou buď měkké (např. latex nebo paměťová pěna), anebo tvrdé (kokosová vrstva). Díky tomu může být z jedné strany taštičkového jádra položena měkká vrstva, zatímco z druhé tvrdá. U pěnových a latexových matrací se využívá buď různé hustoty pěn z obou stran, anebo různé perforace (dírkování). Pokud jsou otvory velké a blízko vedle sebe, je pěnový blok měkký a naopak.


Výhody dvou tvrdostí
Matrace dvou tvrdostí je neobyčejně praktická. Na rozdíl od běžné matrace se dokáže přizpůsobit Vašim aktuálním potřebám. Tedy nejen v závislosti na ročním období, ale také na jiných změnách. Pořízení matrace představuje dlouhodobou investici. Za tu dobu se může měnit především váha toho, kdo na matraci spí. Ať už se jedná o dospívajícího chlapce, těhotnou ženu, anebo o návštěvu. Matraci dvou tváří samozřejmě ocení také majitelé penzionů a hoteliéři, kteří ji mohou otáčet v závislosti na váze hosta.


Pro Váš pohodlný odpočinek
Matrace dvou tvrdostí se vždy postará o Váš pohodlný odpočinek. V případě potřeby změny tvrdosti ji stačí jen otočit. Na skladování více matrací nebo kombinování matrací z několika postelí můžete zapomenout. Matrace s nejmodernějším vzdušným jádrem Vernestet S300 je vyrobena z materiálů té nejvyšší kvality a vyznačuje se nejen svou variabilitou spojenou s vysokým komfortem, ale také dlouhou životnosti. Výrobce na ni poskytuje záruku 20 let. Více informací najdete na www.vegas.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze