Úvod

Krásné a odolné terasy Twinson

Terasy jsou beze sporu nejoblíbenější variantou venkovního posezení. Protože významně dotvářejí estetickou tvář našeho domu i zahrady, vyžadujeme od nich krásný vzhled. Dále je pro nás důležité, aby byly vysoce odolné a nenáročné na údržbu. Terasy Twinson dokážou vyhovět všem výše zmíněným nárokům a svými vlastnostmi tak uspokojit i ty nejnáročnější majitele domů.


Unikátní materiál Twinson
Vynikající estetické a funkční vlastnosti, kterými se pyšní terasy Twinson, jsou dány použitím unikátního materiálu stejnojmenného názvu, který je z poloviny tvořen borovicovým dřevem a z poloviny plastem. Jedná se o osvědčený produkt od předního evropského výrobce PVC systémů a teras, společnosti Inoutic, s historií sahající do roku 1965.

Vysoká odolnost a dlouhá životnost
A jaké jsou hlavní výhody terasového systému Twinson? Jako první jmenujme vysokou odolnost, a to jak vůči vrypům, tak vůči povětrnostním vlivům – dešti, mrazu i sněhu. Majitele bazénů pak bude jistě zajímat, že kapky slané či chlorované vody po sobě nezanechají na povrchu žádné stopy. Ruku v ruce s vysokou odolností jde pak dlouhá životnost dosahující až 60 let, která desky předurčuje k realizaci venkovních, zahradních či střešních teras, stejně jako bazénových obkladů nebo zahradních chodníčků.

Přírodní vzhled a protiskluzový povrch
Krásný přírodní vzhled teras Twinson, který každého zaujme na první pohled, stylově zútulní libovolnou součást exteriérového bydlení. Použitý materiál je navíc 100% recyklovatelný a dřevo získané k jeho výrobě pochází z certifikovaných lesů PEFC podporujících trvale udržitelné lesní hospodářství. Co dále při pobytu na terase oceníte, zejména pokud máte děti, to je protiskluzovost. Protiskluzový atest zaručuje bezpečnost užívání.

terasy Twinson

Snadná údržba Vás potěší
Snadná a nenáročná údržba teras Twinson, ke které nepotřebujete žádné drahé přípravky, patří mezi další přednosti tohoto řešení. Povrch terasy postačí opláchnout vysokotlakým čističem (tzv. vapkou). Jen je třeba hlídat, abyste při oplachování dodrželi maximální hodnotu tlaku 100 barů a minimální vzdálenost tlakové trubice 30 cm od povrchu, přičemž proud vody by měl být ve směru odrážek. Vzhledem k tomu, že se jedná o kompozitní materiál, nemusíte mít obavu, že by během údržby došlo k poškození vrchní vrstvy desky.

Dotvořte své bydlení krásnou a odolnou terasou také Vy. V České republice se můžete obrátit na společnost WOOD-LIFE CZ s. r. o., jejíž odborně proškolení pracovníci (společností Inoutic) s mnohaletou praxí zajistí její odbornou montáž.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze