Úvod

Centrální vysavače – maximální výkon za skvělou cenu

Přejete si dokonale čistý dům bez prachu a alergenů a přitom nechcete úklidu obětovat příliš času ani námahy? Pořiďte si centrální vysavač, který splní i tato zdánlivě protichůdná přání. Jeho cena navíc překvapí.


Nejen alergici zajásají 
Srdce centrálního vysavače tvoří sací jednotka instalovaná v neobytné místnosti. S vysavačovými hadicemi je propojena pomocí rozvodů skrytých ve zdi. Hlavní výhodou centrálního umístění sací jednotky je, že v místnostech nedochází k víření ještě nevysátého prachu a alergenů. Vysátý vzduch je čištěn přes velmi účinné filtry a odváděn mimo objekt. Filtry skvělých vysavačů Husky a Duovac si například poradí s prachem a nečistotami o velikosti již od 0,1 mikronu, včetně plísní i vlhkosti a to s účinností až 97,5%. Díky přídavným filtrům se navíc uživatel nedostane do kontaktu s vysátým prachem ani při čištění odpadové nádoby. 

                                      

Maximální pohodlí
Další výhodou pevného umístění sací jednotky je bezpochyby poskytnutý uživatelský komfort. Uživatel nemusí po domě vozit těžkou mobilní jednotku narážející do nábytku, manipuluje pouze s lehkou vysavačovou hadicí, kterou zasune do zásuvky a systém se automaticky spustí. K vysavačům Husky a Duovac lze navíc zvolit fantastické hadice skryté ve zdi. Hadice ve zdi je uložená v trubním rozvodu a pouze na vysávání se vytáhne potřebný kus z délky až 15,3 metru. Po dokončení úklidu se jednoduše odjistí pojistka a hadice se skryje zpět do zdi. Odpadá tedy řešení jejího skladování. 

 

Chytré příslušenství
Tím se dostáváme k bohaté nabídce příslušenství centrálních vysavačů – pomocníků, kteří ještě více usnadní úklid. Drobky od chleba stačí namést na lopatku Drawer Vac umístěnou pod deskou kuchyňské linky, zaklapnout a sací jednotky se o nečistoty v mžiku postará. S nečistotami na zemi si zase poradí štěrbinová zásuvka Vac Pan, kterou zaktivujeme lehce pohybem nohy. Suché nečistoty pak během pár vteřin uklidí Vroom Central, pohotovostní hadice o délce 7 metrů.
Kompletní nabídku příslušenství centrálních vysavačů včetně akčních nabídek naleznete na www.centralni-vysavace-husky.cz.

                                     

Centrální vysavač za cenu příručního
To nejlepší na závěr – cena. Centrální vysavač rodinnou kasu rozhodně nezruinuje. Novinka společnosti Newag s.r.o., malá jednotka InterVac zvaná Centrálek, stojí pouhých 4 995 korun bez daně! Nesmírně výkonné centrální vysavače Husky a Duovac s unikátní doživotní zárukou na sací jednotku a odvodem vzduchu mimo objekt pak pořídíme za ceny od 14 990 korun bez daně. 

Více informací na www.centralni-vysavace-husky.cz a www.centralni-vysavace-duovac.cz.

Seriál: Zdravé bydlení
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze