Úvod

České dveře pro každý interiér

Zvolit ty správné dveře nebývá právě jednoduché; často již proto, že současná nabídka má tolik variant a typů … Pak je tu ještě otázka celkového vzhledu interiéru. Jak nejlépe vše propojit? Jak zkombinovat interiérové a vstupní dveře, co výmalba, podlahy, nábytek v kuchyni či obývacím pokoji? Půjde vše dohromady? Mnohdy platí, že nejjednodušší řešení bývá nejsprávnější: bílá barva, která ladí se vším.


Bílý bestseller
Ke stejnému závěru došel i český výrobce dveří, společnost CAG, který svými dveřmi a dalším interiérovým nábytkem plní již téměř dvě desítky let přání nejen zájemcům v naší republice, ale také v Německu či Rakousku. Bílá je nadčasová, elegantní, vyzařuje z ní přirozená čistota – bílá je prostě žádaná neustále, najde si své místo, bez ohledu na dobu, vyhlášené trendy či novinky v bydlení.

bila kuchyne CAG

Bílá prostor opticky zvětšuje, působí příjemně a jednoduše a v případě dveří lze pak zvolit k bílému základu jakékoliv kování. Bojíte se nečistot na bílém povrchu dveří? Už nemusíte. Dnešní moderní doba myslí i na kvalitní čistící a ochranné prostředky.

bile vchodove dvere CAG

Rozhodněte se: modelová řada nebo dveře na míru?

Není bílá jako bílá a nejsou jen jedny dveře. To mějte na paměti, než začnete procházet nabídku firmy CAG. Budete se muset rozhodnout pro model, odstín barvy, speciální vlastnosti, kování. Je možné si zvolit i výrobu dveří na míru, což je časté řešení zvláště pro atypické prostory. Běžné modelové řady však nabízejí velké množství možností. Vybírat můžete ze dveří prosklených, hladkých, kazetových, nebo s prolisy či hliníkovými detaily. Také bílé dveře vás jistě zaujmou, včetně novinky v podobě bílého sametu v extra bílé barvě. CAG pro své dveře využívá odolný, velmi kvalitní a snadno udržovatelný laminát. Jednodušší variantou je pak povrchová fólie, nebo naopak lze zvolit lakované dveře s hladkým povrchem, nebo speciálním reliéfním povrchem např. Artemis, Artik, dřevní pór. Klasické provedení dveří doplňuje možnost již zmíněného atypu, ale také dveře posuvné, nebo esteticky velmi čisté bezfalcové provedení.

bile interierove dvere

Kombinace barev nezavrhujte – jsou módní, výrazné a oživí interiér

Barevné dveře? Ale ano, kontrastní provedení, kdy se na dveřích kombinují dvě barvy je novinkou letošního roku. Jedna barva se přitom použije na celou plochu dveří, druhá je pak doplňující – rozzáří menší detaily a plochy pantů, kování nebo obrub rámečků. Zkuste bílou barvu a kombinujte, uvidíte, jak skvěle to vypadá!

barevny kontrast dveri CAG


Společnost CAG má však nabídku mnohem širší; byt si tak můžete zařídit nejen jejich dveřmi, vestavěnými skříněmi a dalším nábytkem, ale také třeba nadčasovými kuchyněmi a nábytkem na míru.
skrin na miru CAG

logo CAG
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze