Úvod

Chcete rekonstruovat nebo zrekonstruovat?

Rekonstruovat nebo zrekonstruovat? Na první pohled by se mohlo zdát, že obě slovesa označují totéž. Ale není tomu tak. Pokud se chystáte své bydlení rekonstruovat, můžete se obrátit na libovolnou firmu. Ovšem v případě, že ho chcete zrekonstruovat kvalitně, bez nutnosti následných oprav či úprav, měli byste se obrátit na spolehlivé řemeslníky s dobrými referencemi.


Neplaťte zbytečný čas
Žádná jiná řeč na světě nedokáže vyjádřit rozdíl mezi procesem a stavem tak dobře jako čeština. Zatímco zrekonstruovat znamená provést rekonstrukci, pod pojmem rekonstruovat se může skrývat neuvěřitelně dlouhý proces, který nemusí být nikdy dokončen, a který Vás může stát spoustu času, nervů a peněz. Kdo má zkušenost s nekvalitním dodavatelem, dobře ví, o čem je řeč. Řemeslníci u Vás stráví spoustu času, který Vám samozřejmě naúčtují, aniž by to nějak výrazně prospělo výsledku práce.

navrh koupelny

Práce kvapná, málo platná
Ovšem pozor, rychlá rekonstrukce představuje druhý extrém. Pokud dodavatel slibuje dokončení zakázky v nápadně krátké době, rychlost práce může být na úkor kvality. Nesázejte proto na prvního dodavatele, který Vám přijde do cesty, ale nechte si zaslat několik nabídek, ať máte srovnání. Během srovnávání nabídek nehleďte pouze na cenu a rychlost práce, ale věnujte pozornost také referencím. Ti nejlepší řemeslníci se nepotřebují chválit sami, ale chválí je jejich zákazníci.

realizace koupelny

Rekonstrukce bez starostí navíc
O kvalitách kompletního servisu společnosti www.koupelny-erbes.cz se přesvědčilo již mnoho spokojených zákazníků, kteří se pustili do rekonstrukce své koupelny, bytového jádra, anebo se rozhodli pro rekonstrukci celého bytu na klíč. Součástí služeb Remi Art Erbes spol. s r. o. je také zajištění veškerého materiálu, jako jsou obklady, dlažby, dveře, sanita, baterie, atd., stejně jako poradenství. Při objednání zakázky máte navíc grafický návrh zdarma. Pokud chcete, aby Vaše rekonstrukce proběhla bez zbytečných starostí navíc, víte, na koho se obrátit.
logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze