Úvod

Čistý vzduch v domácnosti, luxus, který si zasloužíte

Zimní měsíce nepřinášejí jen inverzní počasí, ale také stále se zvyšující prašnost. Ať se dostane prach do místnosti jakoukoli cestou, zbavovat se ho není snadné. Prachové částice, které nejsou pouhým okem viditelné, se nenápadně dostávají do dýchacích cest a mívají za následek i vážná onemocnění.


Současným trendem jsou krbová kamna, s nimiž se prašnost v místnosti kumuluje. Krb se čistit musí, tomu se nikdo nevyhne. Tím se dostane prach do místnosti, kde ho potom dýcháme. Pokud bydlíte v oblasti se zvýšeným výskytem prachu, ať již na sídlištích, u silnice nebo i v rodinných domcích, od prachu vám pomůže čistička vzduchu Ionic–CARE Triton X6.
Tato speciální čistička vzduchu má účinnost až 96 procent. Výhodou je tichý chod a nulové náklady na výměnu filtru. Ten se totiž nemění, ale čistí. Jako bonus je v čističce Ionic–CARE zabudovaný ionizátor.

cisticka vzduchu Ionic-CARE

Hi-tech technologie
Zastaralé ventilátory nahrazuje soustava elektrod, které zajišťují cirkulaci vzduchu. Veškeré nečistoty se zachycují na elektrostatickém filtru, na kterém ulpí nejen polétavý prach, ale i nebezpečné chemikálie, nepříjemný cigaretový kouř, pyly, viry, bakterie, spóry plísní a dokonce i rozpadové prvky radonu. Čistička vzduchu se ovládá třemi výkonnými stupni a její spotřeba je maximálně 12 W.
Designově vyladěná čistička vzduchu Ionic–CARE je nejprodávanější čističkou na českém trhu. Zajišťuje vysoce kvalitní domácí prostředí, a to nejen pro alergiky a astmatiky. Používáním čističky vzduchu předcházíte respiračním onemocněním různého druhu.

Výhody po spotřebitele
Náklady na provoz této čističky jsou téměř zanedbatelné, méně než 2 koruny denně. Obsluha čističky, údržba i její čištění je velmi snadné. Samotná čistička nenaruší ani celkový vzhled bytu nebo domu. Výrobce ji nabízí ve třech barevných variantách. Na výběr je černé, stříbrné nebo perleťově bílé provedení.

cisticka Ionic-CARE

Čistička vzduchu je vhodná pro všechny věkové skupiny. Ocení ji nejen lidé s dýchacími problémy, ale i ti, kteří si chtějí ve svém domě navodit příjemnou atmosféru čistého a přírodního vzduchu. Po zapnutí čističky je rozdíl okamžitě znát. Dýchací cesty se lehce uvolní a v místnosti je cítit svěží vzduch. Již po krátké době pocítíte zlepšení fyzické kondice, díky zabudovanému ionizátoru budete večer lépe usínat a ráno lépe vstávat.

Neváhejte a sáhněte po čističce Ionic-CARE, která zajistí zdravějším klima u vás doma.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze