Úvod

Designová lahůdka: neviditelné zárubně

Ještě donedávna byly dveře a běžné obložkové zárubně nezajímavou součástí interiérů. Český trh v této oblast mnoho let nenabízel nic výjimečného. Moderní trendy současného bydlení však otevřely dveře se skrytou zárubní. To znamená, že jsou v lícující rovině se zdí a nikde nevyčuhují. Dveře tak mohou zcela splynout s interiérem, nebo se naopak stát jeho úplnou dominantou. Vše záleží pouze na vás - jaký materiál a povrch zvolíte.


Klasické versus skryté
Dveře s klasickou zárubní vystupují nad povrch stěny a ruší celistvý vzhled interiéru. Skrytá zárubeň umožňuje dveře schovat, a tím udělat místnost na pohled prostornější. Potlačte zbytečné prvky a detaily, které v interiéru nemají žádné využití a nechte vyniknout to podstatné. Přejděte k minimalismu a unikátnímu designu.

svere se skrytou zarubni

Jak to funguje?
Zárubně se zabudují do stěny a skryjí se omítkou tak, že nejsou vůbec vidět. Pokud se vám do interiéru nevejdou klasické otevírané dveře, můžete zkusit posuvnou variantu. Ta si žádá instalaci bezobložkového pouzdra, kam se dveře zasouvají.

zasouvaci dvere

Velká paleta barev i povrchů
Co je na dveřích se skrytými zárubněmi Filomuro výjimečného? Lze je bez problému použít do zděných i sádrokartonových příček a patentovaná konstrukce umožňuje otevíráním dveří ven i dovnitř, přesně podle vašeho přání. Vybírat můžete z plných, prosklených nebo celoskleněných variant a široké palety barev dle vzorníku RAL.

velkoformatove posuvne dvere na miru

Proč Filomuro?
Dveře se skrytými zárubněmi FILOMURO jsou vyráběny zákazníkům na míru. V našem katalogu najdete i typizované varianty, ale všem přáním se umíme přizpůsobit. Dveře se zárubněmi vyrobíme do nestandardních otvorů různých výšek i se skosenou horní hranou, třeba na půdu!

Jsme jediným českým dovozcem skrytých zárubní Filomuro od italského výrobce Mito, který má více než desetiletou zkušenost s vývojem a výrobou skrytých zárubní a bezobložkových pouzder.
logo filomuro

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze