Úvod

Barvy a styly letošních Vánoc

Také každý rok v tuto dobu řešíte, jak vyzdobíte na Vánoce svůj příbytek a jaké ozdoby pověsíte na stromeček? Váháte, zda si pořídit nové vánoční ozdoby podle současných trendů, anebo se chystáte oprášit z krabic ozdoby staré, které Vám připomínají dětství? Druhá cesta je sice osvědčená a zaručeně úspěšná, ale proč občas nepodlehnout pokušení a nepojmout vánoční výzdobu moderně?


Letošní trendové barvy pro vánoční ozdoby a dekorace jsou příjemné a jemné. Zahrnují škálu odstínů od měděné, oranžové, přes stříbřitou, starozlatou a něžnou bílou. Této linii dali výrobci jméno Bella Dia. Zakoupit lze nejen vánoční ozdoby, ale také mnoho další doplňků.

zlata vanocni ozdoba

Na vánoční stůl patří svíčky a svícny. Abyste měli vše krásně sladěno, můžete i pro dekorace na stůl vybírat doplňky z kolekce Bella Dia. V jemném prstenci na ozdobu svíčky se bude asi nejlépe vyjímat svíčka bílá, ale určitě nic nepokazíte, pokud zvolíte některou jinou barvu ze široké škály této kolekce, která se bude hodit k ostatní výzdobě Vašeho domova.

Nejvíce si vždy dáváme záležet na prostírání a výzdobě štědrovečerní tabule. Luxusní vzhled jí dodají krásné leštěné kovové svícny letos ve výrazně měděné barvě, které můžete doplnit skleněnými nebo kovovými kalíšky na čajové svíčky.

svicny k Vanocum patri

Milovníci přírodních materiálů a jednoduchého severského designu ocení doplňky v tzv. „nordic“ stylu. Vánoce si rozsvítíme pomocí lucerniček na svíčku obvykle v bílé barvě s patinou a s typickým vánočním motivem, které naaranžujeme třeba do okna.

vanocni lucerny

Na domovních dveřích se bude pěkně vyjímat věnec nebo hvězda v bílé či šedé barvě sestavená z malých klacíků. Klacíkový korpus, který je sám o sobě velmi dekorativní můžeme jen jemně decentně ozdobit šiškami nebo barevnými podzimními bobulemi, či jinými přírodninami. Vaše dekorace tak bude přírodní, jedinečná, řekněme jednoduchá a přitom velmi efektní. 

bile vetvickove vence

Vánoční dekorace, ozdoby a mnohem víc najdete v nabídce eshopu www.eDekor.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze