Úvod

Designová schodiště dotvoří dům Vašich snů

Sníte o krásném patrovém domě? Nebo už ho máte, ale jeho schodiště plně neodpovídá Vašim představám? Nechte si zhotovit schodiště od specializované firmy, která se pyšní bohatým portfoliem zrealizovaných zakázek.


Než vyberete schodiště
Vnitřní schodiště je nezbytnou součástí každého vícepatrového bydlení. Jeho účelem není pouze spojit jednotlivá patra domu, ale také vkusně dotvořit interiér. Pokud toužíte po schodišti, které bude Vašemu interiéru skutečně slušet, doporučujeme prohlédnout co nejvíce různých typů schodišť. My jsme hledali inspiraci na stránkách specialisty na interiérová schodiště, společnosti JK plus s.r.o. pyšnící se bohatým portfoliem již zrealizovaných zakázek.



V katalogu jsme našli designově zajímavá schodiště, celodřevěná i z kombinace materiálů, například dřevo se sklem či nerezem, ale také celou řadu praktických doplňků, jako jsou madla, úchyty a další. JK plus schodiště nejen vyrábí, dodává a montuje, ale také navrhuje. Součástí poskytovaných služeb je i poradenství. Pokud tedy hledáte to nejkrásnější schodiště pro Váš dům, určitě si nechte poradit tam, kde schodištím opravdu rozumějí.



Nezapomeňte na děti

Máte obavu, aby se na Vašem krásném novém schodišti nezranily děti? Není nic snadnějšího, než si objednat a nechat instalovat dětské zábrany. Tyto praktické doplňky zajistí, aby se děti nedostaly na schody během Vaší nepřítomnosti s rizikem, že si ublíží. A aby je nemrzelo, že si nemohou hrát na schodech, můžete je potěšit originálními dřevěnými hračkami. Dřevěná autíčka, traktory, letadélka, jeřáb, domeček, odstrkovadla a mnoho dalších hraček ze dřeva najdete na stránkách www.jk-toys.cz. Přejeme Vám a Vašim dětem co nejkrásnější chvíle strávené v bezpečí Vašeho domova.


www.jkplus.cz


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze