Úvod

Designový nábytek by Dara Rolins

Připadá Vám Váš interiér jako pokrm, do kterého kuchař zapomněl přidat koření? Okořeňte vzhled svých oblíbených obytných místností designovým nábytkem od Dary Rolins. Vybrat si můžete z několika nábytkových řad.


Nábytek byDARA Vás okouzlí
Nábytek z interiérového studia byDARA je stejně tak okouzlující jako jeho zakladatelka, populární slovenská zpěvačka Dara Rolins. Nekonečná fantazie členů návrhářského týmu, který dokáže mistrně skloubit nábytek a doplňky z vlastní kolekce byDara s výrobky ostatních návrhářů a výrobců, umožňuje najít vysoce elegantní a osobité řešení pro každý interiér.


Lehátko Samuel


Postel Esmé

Vyberte si z krásných nábytkových řad
Svůj interiér si můžete sestavit z nábytkových řad několika tváří, anebo si ho nechat navrhnout. Kromě originálního nábytku byDARA můžete vybírat z kousků nadčasového rakouského nábytku Voglauer. Za zmínku rovněž stojí kolekce nábytku a doplňků v oblíbeném stylu Provance. V nabídce nechybí ani nábytek pro děti, zahradní nábytek, ani stylové bytové doplňky. Na následujících řádcích Vám přinášíme trošku nábytkové inspirace.


Postel Scarlett


Koberec Abstract II
Pro více požitku z lenošení
Pokud rádi lenošíte, dopřejte si ještě více komfortu a pořiďte si luxusní pohovku, která Vám poskytne maximum komfortu. Jestliže sníte o netradičním nábytku do ložnice, můžete zvolit postel, jejíž design v sobě dokáže umně skloubit romantiku s nadčasovou elegancí. Romantický styl s moderním minimalismem se mohou vzájemně doplňovat a vytvořit neobyčejně vkusný interiér. Záleží jen na Vás, kterému ze stylů dovolíte, aby dominoval.


Natural

Váza Deanny - bílá

Dolaďte svůj interiér
Pořád to není ono? Schází pověstná třešnička na dortu? Dolaďte vzhled svého interiéru zajímavým kobercem v barvách, které se Vám nikdy neokoukají. A nezapomeňte na dekoraci třeba v podobě abstraktní vázy nebo světla, které Vaši místnost příjemně zútulní, i když bude zrovna zhasnuté.


Luxusní lampa Karl

Foto: Bydara.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze