Úvod

Dětské povlečení pro holky a kluky

Víte, komu nejvíce záleží na vzhledu povlečení? Přeci dětem! Pořiďte jim krásné dětské povlečení s kouzelnými obrázkovými motivy, ve kterém budou rády usínat.


Recept na příjemné usínání
Také s Vámi děti večer co večer smlouvají, když přijde čas jít do postele? Jen si vzpomeňte na své vlastní dětství, jak jste se ve svém setmělém pokojíčku cítili izolovaní a osamocení. Zpříjemněte svým dětem jejich každodenní cestu do říše snů barevným povlečením s motivy, které si budou ve světle lampičky prohlížet, dokud neusnou, a které je ráno vesele přivítá do nového dne. V komfortním obrázkovém povlečení z 100% bavlny se nejen sladce sní, ale i dobře marodí. Pokud si vyberete dětské povlečení v internetovém obchodě www.petrsmolka.cz, Vaše ratolesti může uspávat Kačer Skrblík se svými přáteli, anebo Sněhurka se sedmi trpaslíky a lesními zvířátky. Nemůže se Váš syn dočkat, až bude řídit auto? Udělejte mu radost povlečením s autíčky. Povlečení Auto má na polštáři vskutku slušivý sportovní model. Pokud je však fascinován nákladními auty, tím pravým společníkem na dobrou noc bude povlečení Kamion. V nabídce samozřejmě nechybí ani Motorky. Pro klidný spánek mladé slečny doporučujeme spíše delfíny. Roztomilé modré Káčátko se bude líbit především předškolákům. 
Náš tip
: Jestliže máte dvě děti přibližně stejného věku, a nechcete riskovat, že se budou hádat kvůli obrázkům, pořiďte jim raději povlečení se stejným motivem. 

  
Do postýlky i postele
Dětské povlečení s jednotným motivem však mohou mít také sourozenci s větším věkovým rozdílem. Celá řada krásných motivů, jako jsou například žirafy, pejsci, anebo kamarádi ze zoologické zahrady, je k dostání v rozměrech pro dětskou postýlku i postel. Mezi oblíbené motivy nejmenších spáčů patří letadýlka. Podle toho, zda máte holku nebo kluka, si můžete vybrat z růžové a modré varianty. A jak by se Vašim dětem líbilo povlečení Kačeři, anebo třeba Tirák? Každou romantickou slečnu jistě potěšíte motivem koní. Neméně sladce se jí bude snít v růžovém povlečení, které zdobí něžní oslíci. Na www.petrsmolka.cz můžete ke každému povlečení koupit i prostěradlo (z materiálu froté nebo jersey), které se k němu nejlépe hodí. Stačí jen vybrat ten správný rozměr. Nezbývá než popřát dětem nerušené sny a těm nejmenším předtím povyprávět pohádku na dobrou noc. Pokud nemáte zrovna žádnou po ruce, inspirujte se pohádkami na www.petrsmolka.cz/ctete-detem-pohadky.aspx

www.petrsmolka.cz


Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze