Úvod

Designové tapety zkrášlí Váš interiér

Chcete zkrášlit Váš interiér? Řešením jsou designové tapety, které Vám nyní představíme! Proměňte Váš domov k nepoznání!


Sáhněte po tapetách

Designové tapety patří mezi velmi populární řešení, jak efektivně povznést estetickou hodnotu interiéru. Práce s moderními bytovými tapetami je poměrně snadná a její výsledek neobyčejně efektní. Pokud chcete svému domovu dodat novou atraktivní tvář, máme pro Vás tip. Sáhněte po luxusních tapetách s vliesovým podkladem z kolekce Trésor!

Okouzlí Vás svým překrásným vzhledem, stejně jako skvělým poměrem vysoké kvality a ceny. Kromě toho jistě oceníte jejich užitné vlastnosti, především pevnost, odolnost, otěruvzdornost a dobrou omyvatelnost.

Rozkvetlé stěny

Když do obývacího pokoje vstoupí kouzlo měděných japonských květů, dodá mu neobyčejný půvab. S hranatým nábytkem skvěle ladí hnědé proužkované tapety. Kombinování několika různých vzorů je velmi moderní. Jak vidíte na úvodní fotografii, luxus skví v každém detailu tapety. Oslní a zaujme tzv. „laserovým efektem“, který je vytvořen průchodem světla v jemných profilovaných drážkách tapety.


Retro tapety
Vliesové a papírové tapety z kolekce Relax Colors 5 jsou typické svou barevnou harmonii a nádechem retro stylu. Barevné odstíny působí vyváženě s nádechem hravosti, vytváří pocit veselosti a povznesené nálady. Retro tapety Relax Colors 5 rozzáří pokoj pozitivní náladou! To za pocit moderního retra určitě stojí.

 

designove tapety
Vliesové tapety z kolekce Relax Colors 5: „Moderní retro“.
               Barevné varianty: tyrkysová, růžová, žlutá, hnědá cappuccino.
           Cena tapety z obrázku: 378,- Kč, kolekce Relax Colors 5 již od 199,- Kč.

 
Čisté design linie

Pokud máte rádi stylovou jednoduchost, bude tato tapeta jako stvořená pro Vaše stěny. Jednoduché abstraktní listy s květy stěnám prostě sluší. Tapetu můžete lepit v pruzích vedle sebe nebo ji libovolně umístit v jednom pruhu na stěnu.

designove tapety


Stylové oživení

Neutěšeně nudný interiér můžete oživit optimistickým vzorem, a přesto zůstat věrni decentním barvám. Nevtíravá kombinace béžové a hnědé ponechá místnosti vznešenou atmosféru. Tento krásný vzor zútulní každý interiér. Můžete nanášet pruhy vedle sebe nebo jen jeden nebo dva pruhy na celou stěnu.

 

designove tapety
 Moderní vliesová tapeta z kolekce Lacantara 2. Můžete ji také najít ještě v dalších pěti odstínech.
Dostupné barevné varianty: cihlovobéžová, černošedá, fialová, hnědá, modrobéžová.


Zámecká noblesa

Také považujete oblíbené duo černé a bílé za zoufale okoukané? Zkuste to jinak! Stříbročerná a stříbrobílá rozhodně dodá vašemu domovu nádech luxusu. Stejný vzor na různobarevném podkladě spojuje obě části obytné zóny. Tapety s tímto vzorem nesou ještě další výhodu. Můžete je použít jak u moderního, tak u rustikálního stylu nábytku.

 

designove tapety
 Luxusní vliesové tapety z kolekce Trésor jsou dostupné v pěti barevných variantách.
Dostupné barevné varianty: béžová, zlatá, stříbrnočerná, modrá, červená.


Vychytaný design   

A nakonec něco pro náročné teenagery, kteří si potrpí na opravdu vychytaný design. Tapeta připomínající dílo sprejera doplněná o tapetu s lesklými ocelovými pláty dodává pokoji nenucený nádech svobody a volnosti. Tapety Graffiti můžeme doporučit nejen teenagerům, ale i dospělým! Kolekce disponuje velkou škálou barevných kombinací a vzorů, které ocení nejen vaše ratolesti. Šikovně zvolený design potrhne ráz vaší pracovny nebo pracovního koutu. Doporučit můžeme především tzv. doplňkové tapety s pruhy a ocelové pláty, kterým dodá efekt, jsou-li nalepeny na stěně, na kterou dopadá ze strany světlo.

 

detske tapety
 Papírové tapety z kolekce Graffiti jsou dostupné celkem v šesti barevných variantách.
Dostupné barevné varianty: stříbrnobílá, stříbrnošedá, zlatohnědá, bílá, šedá, šedozelená


Pohodlný nákup

Luxusní bytové tapety pohodlně nakoupíte v internetovém obchodě tapety-folie.cz, kde si rovněž můžete vybrat z nabídky klasických, retro, zámeckých a dětských tapet, včetně limitovaných edic. Kromě moderních luxusních tapet zde dále najdete samolepící tapety, dekorace na stěnu, bordury, fólie a mnoho dalších doplňků pro dokonalý vzhled Vašeho domova
IMPOL TRADE s.r.o. z Havířova se specializuje na prodej tapet již od roku 1993 a je přímým dovozcem pro Českou a Slovenskou republiku. Protože disponuje vlastním skladem, může Vám nabídnout velmi nízkou cenu a výborný servis. A ještě jedna dobrá zpráva na závěr. Při nákupu nad 1500 Kč máte poštovné zdarma!
.     

Tapety do Vašeho interiéru můžete pořídit již od 199,- Kč, jednou roličkou vytapetujete přibližně 5m2, nutné je také pamatovat na přesahy, navazování vzorů, nebo případné opravy, proto Vám doporučujeme koupit si  vždy jednu roličku navíc.

www.tapety-folie.cz

 

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze