Úvod

Moderní krby – hřejivá chlouba interiéru

Přemýšlíte, čím zvelebit svůj domov? Žádný jiný prvek ho nedokáže naplnit tak hřejivou a přátelskou atmosférou jako právě krb. Máte obavu z práce navíc? Nemusíte. Moderní krby jsou krásné interiérové doplňky, které vyžadují minimum údržby.


Oblíbené moderní krby
Moderní krby patří mezi vyhledávané interiérové doplňky. Jsou konstruovány tak, aby svým majitelům poskytly co nejpřirozenější pohled do plamenů při minimální údržbě. Velké oblibě se těší luxusní provedení značek Spartherm, Focus, Stüv, anebo Bodart & Gonay, tyto krby jsou právem považovány za skutečné rodinné klenoty domova. A proto jsme naši inspirativní krbovou přehlídku věnovali právě jim.

Precizní a spolehlivé
Německá kvalita se nezapře. Precizní a spolehlivé krby Spartherm dnes určují designové standardy v navrhování krbů. Krbové vložky Spartherm zkrášlují luxusní bydlení těch nejnáročnějších klientů.

            moderni krb Stuv

Decentní luxus
Decentní krby na dřevo Bodart & Gonay svým vzhledem sluší jak moderním, tak tradičním interiérům. Hřejivé teplo domova vykouzlí v každém prostoru nezávisle na jeho pojetí.

Zaostřeno na originalitu
Milovníky netradičních řešení, kteří mají vysoké nároky na originalitu provedení, nadchnou kreativní varianty krbů Focus. U těchto vestavěných a prostorových krbů se fantazii skutečně meze nekladou.

moderni krb Focus

Nadčasovost především
Dáváte přednost spíše nadčasovým řešením? Krby Stüv jsou pro Vaše bydlení jako stvořené. Mezi oblíbená řešení patří varianta s univerzální krbovou vložkou microMega.

Navštivte galerii krbů
Hledáte více inspirace? Navštivte galerii krbů a krbových kamen na stránkách www.krby-turyna.cz. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, v prodejnách Krby Turyna Vám ochotně pomohou. A krb Vám samozřejmě také postaví. Přejeme Vám, aby Vaše chvíle u hřejivého srdce domova byly co nejkrásnější.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze