Úvod

Domácí masážní a plavecké bazény

Vyrábíme komplexní sortiment luxusních rodinných spa, termálních plaveckých Swim Spa pro celoroční užití a vířivek pro komerční provozy. Vysoká kvalita, profesionální péče.


Užívejte si svou spa v pohodlí domova! 
Absolutní relaxace v báječně teplé vodě, příjemná masáž po dlouhém pracovním dni, rodinná pohoda i radovánky s dětmi, to všechno přímo u vás doma, kdykoliv po celý rok, třeba i venku na zahradě - to jsou spa. V masážním bazénu s nenáročným provozem a jednoduchou údržbou můžete všechny starosti hodit za hlavu a nechat se hýčkat…

Co je spa?
Spa není vana!
 Spa jsou masážní bazény určené výhradně pro relaxaci a hydroterapii. Spa se skládají ze skořepiny, tvarované do různých kombinací křesel a lehátek, hydromasážního systému čítajícího až několik desítek vodních a vzduchových trysek, technologické výbavy zahrnující filtraci, topení a další potřebná zařízení pro provoz a údržbu vody, systému izolace, kabinetu a termokrytu. Voda ve spa zůstává trvale. Průběžně se filtruje a dohřívá na optimální teplotu pro hydroterapii (37–39 °C). 

    

Hydroterapie… 
Hydroterapie patří mezi metody využívané k doplnění nebo dokonce nahrazení běžných způsobů léčení. Význam takových metod roste spolu se zvyšujícím se zájmem o zdravý způsob života a přirozenou péči o zdraví. Pobyt v příjemně teplé lázni v kombinaci s cíleným prouděním vodních či vzduchových masáží přináší dlouhotrvající celkové prokrvení a uvolnění. Výsledkem je dosažení celkové harmonie fyzických, psychických a emocionálních sil.

Relaxace v pohodlí domova
Spa jsou domácí oázou, soukromým rehabilitačním centrem, místem pro regeneraci sil, odpočinek, relaxaci a odreagování. Umožňují individuální relaxaci i rodinnou zábavu, uleví po vyčerpávajícím pracovním dni, stejně jako po sportovním výkonu, dokážou vás zbavit bolesti, únavy i stresu. Účinky a výhody spa si můžete užívat tam, kde je to pro vás nejpříjemnější a kde je vám neustále k dispozici – v pohodlí vašeho domova!

Interiér nebo exteriér?
Třebaže jsou oblíbené instalace v interiéru, spa jsou primárně určené pro celoroční používání venku. Exteriér je pro spa přirozené prostředí. Díky termokrytu, který je součástí základní výbavy každé spa, je hladina vody chráněna vnějšími nečistotami a pronikáním UV záření do vody, přispívá tak k nenáročné údržbě vody. Termokryt navíc zadržuje vlhkost, což je přínosem při vnitřních instalacích. 

Odlišná roční období zaručují pestré zážitky. Především zimní koupel je fascinující, kdy tělo promrzlé ze svahu ponoříte rovnou do příjemně teplé lázně a necháte se hýčkat vodní masáží. Romantickým duším bude při koupeli lahodit pohled na letní oblohu plnou hvězd. Před případnými rozmary počasí nebo zraky okolí může ochránit zastřešená terasa, zahradní altán nebo pergola.


    

A co takhle si zaplavat?
Plavete rádi, ale nemáte prostory pro plavecký bazén? Pak je pro vás Swim Spa ideálním řešením. Je prostorově nenáročná, ale díky silnému regulovatelnému protiproudu se stává nekonečným bazénem, ve kterém si zaplavou plavci všech úrovní a stylů. Plavat můžete proti 2, 4 nebo všem 6 tryskám, výkon protiproudu je až 3 000 litrů za minutu. Její prostor lze využít i k vodnímu aerobiku nebo k uvolňující základní hydroterapii díky tryskám, osazeným na schodech spa. Také děti si ve Swim Spa přijdou na své. Díky vyhřáté vodě se navíc nemusíte bát, že vám ratolesti při vodních hrátkách prochladnou.

Na rozdíl od klasických bazénů si Swim Spa můžete užívat po celý rok i v exteriéru bez dalších nákladů na zastřešení. 

Pokud se nemůžete rozhodnout mezi plaveckou spa nebo masážním bazénem, pak by Vaší pozornosti neměla uniknout unikátní kombinace - Swim Spa XL a Combi Spa. Je jen na Vás zda si právě zaplavete ve velké Swim Spa XL s protiproudem nebo budete poklidně relaxovat a užívat si příjemné masáže v Combi Spa, která nabízí komplexní hydroterapii.


    

Jak si správně vybrat… 
Na trhu se objevuje nepřeberné množství různých spa výrobců od USA až po Čínu. Vybírat je třeba obezřetně, spa by měla sloužit desítky let, což vám zaručí jedině kvalitní produkt. Velkou roli hrají také související služby a následný servis. 

Profesionální servis a péči o zákazníky, inovaci a výjimečný design – to vše naleznete u prvního českého výrobce masážních bazénů, rodinné firmy
USSPA. Pro její spa je typický výjimečný a přitom funkční design a vysoká kvalita. USSPA si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkovi.

Není nad osobní zkušenost – přijeďte si některé modely vyzkoušet na vlastní kůži do designových showroomů USSPA v Dolní Dobrouči nebo v Praze – Zelenči. Uvidíte zde všechny modely spa a Swim Spa z produkce USSPA. Spa jsou především o pohodě, užijte si už i jejich výběr!

Vítejte ve světě USSPA…

www.usspa.cz


 
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze