Úvod

Luxusní nábytek inspirovaný nadčasovými trendy

Luxusní nábytek dodá bydlení noblesní nádech. Pokud nechcete, aby se Vám Váš krásný interiér časem okoukal, nechte se inspirovat nadčasovými trendy. Černá a bílá, dřevěný masiv, nebo kombinace dýhy, hliníku a skla nikdy nezklame.


Nesmrtelné černobílé duo
Bílá a černá představuje nesmrtelné duo, které se Vám nikdy neokouká. Pokud zvolíte tvarově zajímavé doplňky, výsledný dojem z mixu černého a bílého nábytku bude úchvatný. O zmírnění kontrastu se postará hnědá, která interiér opticky zateplí a zútulní. Všimněte si, jak hnědé doplňky korespondují se stěnou v pozadí.



Jídelna z masivu

Pokud si rádi vychutnáváte jídlo jako Francouzi, společnost luxusního nábytku v provedení olše nebo třešeň Vaše příjemné chuťové zážitky smyslně podtrhne. Kromě klasického jídelního stolu s komfortními čalouněnými židlemi celkovou atmosféru dotvoří komody, skleníky a příborníky. Stylový nábytek z masivu se nese na vlnách trendu nadčasovosti.



Elegantní ložnice

Nábytek z ušlechtilé kombinace dýhy, hliníku a matného skla propůjčí interiéru exkluzivní, a zároveň výjimečný vzhled. Otevřené police vnesou do místnosti vzdušnost a lehkost. Netradiční noční či odkládací stolek dodá ložnici na originalitě.




Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze