Úvod

Trendové digestoře s vysokým výkonem

Moderní kuchyně se neobejde bez funkční digestroře. Pokud si chcete užívat dokonalý komfort při vaření a pohled na designově sjednocený interiér, pořiďte si do kuchyně digestoř trendovní digestoř s vysokým výkonem.


Bez digestoře to nejde
Provoz kuchyně 21. století je bez digestoře takřka nemyslitelný. Spolehlivý odsavač par zajistí v kuchyni nejen příjemné klima bez nepříjemných pachů, ale také preventivně působí před nežádoucím vlhnutím zdiva. V bytech, kde je kuchyně součástí otevřené obytné zóny, nároky na parametry digestoře stoupají. Pokud do své nové kuchyně vybíráte digestoř, tak Vás kromě výkonnosti a nízké úrovně hluku bude jistě zajímat také uživatelský komfort a v neposlední řadě vzhled odsávacího zařízení. Jako inspiraci pro Vaše srdce domova přinášíme tip, kde pořídíte trendové digestoře s vysokým výkonem za příznivou cenu.

Nejžádanější digestoře na trhu
Digestoře od dodavatele ČEKO IMPORT, a.s.
patří mezi nejžádanější na trhu. Jeho odsavače par jsou výkonné, tiché a designově povedené. Protože nabídka jednotlivých typů je opravdu široká, sahá od moderních komínových, přes rustikální komínové, až po moderní výsuvné digestoře, představíme Vám pouze modely, které nás nejvíce zaujaly. 

  
Na obrázku: digestoře Corfu a Thalassa

Atraktivní modely
Ušlechtilá komínová digestoř Corfu z platinové kolekce se pyšní krásným dekorativním panelem s bezotiskovým povrchem DurAlum. Jedná se o speciální úpravu nerez plechu, která má tu výhodu, že povrchu nejsou vidět otisky prstů. Skleněná digestoř Thalassa v černém provedení se stane klenotem každé moderní kuchyně. A do třetice něco pro náročné uživatele kuchyní. Kuchyňské digestoře VIP KD 518090 a 60 si nás získaly svými VIP funkcemi, jako je časovač, dálkové ovládání v podobě VIP dálkového ovladače a indikace zanesení filtrů. Kombinace mléčného skla a kovu je neobyčejně elegantní. Pokud by Vaší kuchyně více slušela tmavé provedení, zavěste si nad své varné centrum černou VIP 519090 nebo 60. 

 
Na obrázku: digestoř VIP KD 518090 a VIP 519090 + dálkové ovládání

Odborník na čisté klima
Kromě široké nabídky digestoří si můžete vybrat také ventilační techniku pro WC a koupelny. ČEKO IMPORT, a.s. se totiž nespecializuje pouze na výkonné designové digestoře, ale také na ventilační techniku, designové ventilátory, stropní ventilátory (které jsou vhodné nejen pro letní období), dále na topidla a termoventilátory a další spotřebiče, které přispívají ke zdravému prostředí a příjemné vůni domova. Příjemné klima však začíná v kuchyni. Vyberte si tu pravou digestoř na www.cekoimport.cz. Přejeme Vám spokojený nákup.

www.cekoimport.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze