Úvod

Pro čisté spáry ve vaší koupelně i kuchyni

Systém Ceresit MicroProtect® je vysoce účinný proti plísním, nečistotám a vlhkosti. Každodenní používání koupelny nebo kuchyně a z toho vyplývající zvýšená vlhkost prostředí vytváří příznivé podmínky pro tvorbu plísní, které ničí jejich krásu a bezpečí.


Použijete-li však spárovací hmoty a silikony Ceresit s recepturou MicroProtect® od společnosti Henkel ČR, zůstanou vaše spáry dlouhodobě čisté, stálobarevné , bez plísní  a nežádoucích mikroorganizmů.

Systém Ceresit MicroProtect® díky použití spárovacích hmot Ceresit CE 40 Aquastatic a Ceresit CE 43 Grand’Elit chrání spáry před pronikáním vlhkosti a ve spojení se sanitárním silikonem Ceresit CS 25 poskytuje dlouhodobou ochranu proti tvorbě plísní.

Díky efektu
aquastatic se kapky vody udržují ve formě perliček na povrchu spáry a nevsakují se do její struktury. Díky tomu jsou spáry voděodolné, chráněné před znečištěním a zároveň je zajištěna stálost jejich barevných odstínů. 

                            

Spárovací hmota Ceresit CE 40 Aquastatic je vhodná pro všechny druhy obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru (včetně kritických podkladů nebo při podlahovém vytápění) a je ideální pro běžnou šířku spáry, tj. do 8 mm. Ceresit CE 43 Grand’Elit charakterizuje zvýšená chemická a mechanická odolnost a je díky tomu předurčena pro plochy vystavené vysokému mechanickému a chemickému znečištění, například pro balkóny a terasy. Lze ji použít i na kritické podklady a pro šířku spáry až do 20 mm. Silikonový těsnicí tmel Ceresit CS 25 se používá pro vyplnění dilatačních spár v sanitární oblasti, například mezi sanitární keramikou a obklady. 

U spárovacích hmot a silikonů Ceresit MicroProtect je klíčovým faktorem ochrana před plísněmi, neméně důležitým argumentem je i rozsah barevného spektra spárovacích hmot a jejich sladění se silikony. A barevnost je velkou výhodou systému Ceresit MicroProtect
® – unikátní je stálost jejich barev a barevná shoda spárovacích hmot a silikonových tmelů. Zjednodušeně lze říct, že kterýkoliv z odstínů spárovací hmoty Ceresit CE 40 Aquastatic si vyberete, najdete k němu odpovídající barvu silikonového tmelu. A unikátní receptura ProColor vám garantuje dlouhodobou barevnou stálost spár i ve vlhkém a dalšími vnějšími vlivy zatíženém prostředí. 

                        

Praktický je i vzorník spárovacích hmot a silikonů - díky němu si můžete fyzický vzorek spárovací hmoty v aluminiovém profilu „imitujícím“ spáru přiložit přímo k obkladu či dlažbě a okamžitě zjistit, jak se vám tato barevná kombinace líbí. 

Výrobky stavební chemie Ceresit koupíte v síti autorizovaných a certikovaných prodejen Ceresit. Díky internetovým stránkám
www.ceresit.cz je hledání nejbližší prodejního místa navíc velmi snadné – pomocí interaktivní aplikace Google Maps je možné najít ve svém kraji nejen podrobnou mapu s umístěním jednotlivých prodejen, ale můžete se navíc podívat na profily prodejen včetně informací o jejich otevírací době a nabízeném sortimentu.

Henkel ČR , spol. s.r.o.
U Průhonu 10
170 04 Praha 7 
tel.: 220 101 145 
e-mail: info@ceresit.cz
www.ceresit.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze