Úvod

Luxusní kliky ve stylovém italském designu

Kliky, kování a další prvky dveří či oken představují nejen funkční, ale také významné estetické doplňky každého interiéru. Designové kliky na dveře a luxusní dveřní kování navržené předními světovými návrháři vkusně dotvoří tvář Vašeho bydlení.


Dveřní doplňky jako součást bydlení
Jestliže vybíráte nové dveře, anebo provádíte jejich rekonstrukci, pamatujte na to, že designové kliky na dveře a kování patří mezi malé podstatné detaily, které dotvářejí interiér. Nevhodně zvolená klika kazí celkový dojem z místnosti, zatímco vhodně zvolená a designově povedená klika se stane její ozdobou. Totéž samozřejmě platí, i pokud jde o okenní kliky, ovládací prvky posuvných dveří a další doplňky.



Nefalšovaný design

Pokud Vám tedy záleží na tom, aby Váš interiér působil elegantním a sjednoceným dojmem, dopřejte mu stylové dveřní doplňky v pravém italském designu. Luxusní dveřní kování, designové kliky na dveře, stejně jako okenní kliky, anebo mušle na posuvné dveře od výrobce Colombo Design, které jsou dílem předních světových designérů, vkusně doplní a zvelebí Váš domov.



Dotvořte svůj interiér
Díky široké nabídce mnoha různých provedení si z doplňků Colombo Design vyberou majitelé každého typu bydlení. Je libo tradiční, moderní, anebo raději extravagantní design? Chrom, matný chrom či zlato? Dotvořte svůj interiér dle libosti. Stačí jen nalistovat stránky www.luxusni-kliky.cz a začít vybírat. Objednat si můžete také dveřní a okenní kování ve stejném designu.



Záruka důkazem kvality

Ať už se rozhodnete pro dveřní doplňky v libovolném designu a povrchové úpravě, ve všech případech se jedná provedení v nejvyšší možné kvalitě. Ne náhodou poskytuje výrobce na zboží nadstandardní záruku 10 až 30 let. Dodejte svému interiéru šmrnc a vybavte ho doplňky, které Vám budou sloužit po mnoho dlouhých let.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze