Úvod

Moderní odkládací stolky pro Vaše lepší bydlení

Toužíte mít vše pěkně přehledné a při ruce? Vybrali jsme pro Vás novinku v bydlení - moderní odkládací stolky. Stanou se praktickými pomocníky při Vašich každodenních činnostech a zpříjemní Vám práci i odpočinek.


Odkládací stolky - ASIST, OFFICE, LIVING, APRON
To jsou vybrané názvy, které předurčují hlavní využití každého z nich. Tyto trendy stolky snoubí estetičnost a praktičnost, jsou lehké, jednoduchým designem zapadnou do jakéhokoliv interiéru a nabídnou Vám svou asistenci, kdekoliv ji budete potřebovat. Deska stolu z kvalitního lamina, zakončená plastovou hranou se snadno udržuje. V nohách stolku jsou, jen z jedné strany, ukryta pojízdná kolečka, která umožní lehkým nadzdvihnutím jeho pohyb výhradně na místo, které mu sami určíte, a zůstane pevně stát. Po cestě bytem za sebou nezanechá žádnou stopu, o což se postarají plastové koncovky i kolečka, které eliminují riziko poškrábání podlahy.

odkladaci stolek v kuchyni

Odkládací stolek ASIST
Tento stolek nalezne své uplatnění především v kuchyni. Pomůže rozšířit kuchyňskou desku a tím získáte prostor pro odložení potřebných surovin nebo kuchyňského náčiní. Pak se s Vámi rád přesune například k jídelnímu stolu a pomůže Vám při servírování. Jestli máte navíc spoustu přátel a těšíte se z jejich návštěvy, doma nebo třeba venku u grilu, stolek ASIST je skvělým řešením pro odložení čehokoliv, co někam odložit potřebujete.

odkladaci stolek v pracovne

Odkládací stolek OFFICE
Svým jednoduchým řešením vám pomůže získat další místo v domácí i firemní kanceláři. Výpočetní techniky stále přibývá, ale plocha psacího stolu zůstává stejná. Stolek OFFICE to rád vyřeší, umístíte si ho ke stolu, kam zrovna potřebujete a můžete na něj položit notebook, dokumenty nebo ho prostě využít jako servírovací stolek na kávu a drobné pohoštění. Vaše obchodní partnery také jistě mile překvapí, když dostanou pro svou prezentaci vlastní prostor.

odkladaci stolek v obyvacim pokoji

Odkládací stolek LIVING
Když si po celodenní práci sednete v obývacím pokoji do sedačky nebo křesla, už se Vám nechce ani hýbat. Konferenční stůl je daleko a většinou ho sdílíte s rodinou. Stolek LIVING tu bude pouze pro Vás a pěkně u ruky, ať už sedíte kdekoliv. Bez námahy tak dosáhnete na odložené TV ovládání, brýle, oblíbené křížovky, na kávu či jiné pohoštění. Až se pak budete chtít pro změnu rozhýbat, přesune se s Vámi třeba do tělocvičny a podrží Vám činky, pití nebo rádio.

odkladaci stolek  - pomocnik po ruce

Odkládací stolek APRON
 K útulnému domovu bezesporu patří květiny a dekorace. Květiny potřebují pravidelnou péči - přesadit, zastřihnout, pohnojit, dekorace pro změnu měníme dle nálad nebo ročního období. Na jeden parapet příliš mnoho činností a proto se Vám bude dokonale hodit odkládací stolek APRON. Díky promyšlenému tvaru zasunete nohy pod radiátor a horní deska bude krásně navazovat na Váš parapet a rozšíří jeho plochu. Můžete na něj přesunout květináče, zahradní nůžky, konvičku na vodu a třeba i čisticí prostředky na mytí oken.


Zakoupíte v oficiálním eshopu výrobce Dastech s.r.o.
www.obchodprobydleni.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze