Úvod

„Na Vaše snění máme řešení - INTERIERY KREJCAR“

Název společnosti Krejcar se Vám jistě spojí s elektrem. Elektro Krejcar má již dvacetiletou tradici a mnoho z Vás nepochybně patří mezi spokojené zákazníky rodinné společnosti Elektro Krejcar. V roce 2006 se společnost Elektro Krejcar s.r.o. spojila s řetězem nezávislých obchodníků Euronics a pomohla tomuto konceptu, aby se rozšířil také do Plzeňského kraje. Víte ale, že Vám společnost Elektro Krejcar může nabídnout také návrhy kuchyní, a dokonce i kompletního interiéru?


Od srdce domova po kompletní interiér
Jedna z dalších divizí společnosti Elektro Krejcar se nazývá INTERIERY KREJCAR, které mají již 10 letou tradici a které jsme dříve mohli navštívit pouze V Plzni, ve Dvořákově ulici na Borech, naproti nemocnici Dr. Mulače, můžeme nyní nově najít i u Hornbachu, naproti Prazdroji. A právě Plzeňské studio u Hornbachu bylo terčem naší návštěvy. Příjemné a líbivé prostory studia nás na první pohled zaujaly zajímavými interiérovými prvky, stejně jako kompletními kuchyněmi. Právě na kuchyních Interiery Krejcar začínaly. Ale kuchyně, přestože jsou základním pilířem všech domácností, nestačí. Proto INTERIERY KREJCAR rozšířily svou působnost na kompletní interiér.

Nechte si poradit

Že byste si rádi zvelebili své bydlení, ale chybí Vám konkrétní představa? Není nic jednoduššího, než navštívit designérské studio, kde Vám odborně proškolený designér ochotně poradí. Podle Vašeho přání vytvoří grafický návrh, na jehož základě Vás virtuálně provede Vaším budoucím interiérem.

 

Kuchyně zůstávají pověstnou třešničkou

Špičkou studií INTERIERY KREJCAR však nadále zůstávají kvalitní kuchyně. Mnohým připadá značka Schüller jako neznámá nebo drahá. Není tomu tak. Kuchyně značky Schüller patří mezi produkty jednoho z největších německých výrobců. Tato značka je dokonalým synonymem německé preciznosti, kvality, funkčnosti a designu propracovaného do posledního detailu. Nabízí rozmanité materiály dvířek a na přání pestrou nabídku vnitřní výbavy skříněk, vše při zachování nejvyšší kvality zpracování. A ceny? Ceny odpovídají vysoké kvalitě zpracování a pohybují se ve velmi širokém pásmu v závislosti na použitých materiálech (laky, dýhy, fólie, lamino a mnoho dalších). Díky tomu si zde vybere každý klient s ohledem na své finanční možnosti, neboť heslo kuchyní Schüller zní: „Nadstandardní kvalita za standardní cenu“.

 

Kuchyně, které vydrží
Kuchyně Schüller se vyznačují extrémní trvanlivostí materiálů, a proto jsou považovány za prvotřídního dodavatele schopného poskytnout pětiletou záruku na použité materiály, přičemž kvalitní kování je samozřejmostí. Na nejvyšší TOP modely kování značky BLUM, které jsou pro Schüller standardní, dostanete doživotní záruku. To už za něco stojí, když víte, že máte spolehlivě trvanlivou kuchyni. Materiály dvířek, přestože působí velice luxusním dojmem, se velmi snadno udržují, což ocení především maminky přičinlivých ratolestí. Součástí dodávky kuchyně je také montáž kompletní nábytku u Vás doma.

 

Zajímavé bonusy
Jako odměnu pro své zákazníky připravují Interiery Krejcar zajímavé bonusy. Právě od nynějška až do konce března dostanete ke každé kuchyni myčku Bosch zdarma. O aktuálních bonusech se informujte na webu společnosti: www.interiery-krejcar.cz.

 

Inspirace pro Váš domov
A co dodat na závěr? Pokud hledáte inspiraci pro svůj domov, navštivte studio, kde Vám rádi poradí.


INTERIERY KREJCAR

PLZEŇ BORY

Dvořákova 12
(naproti nemocnici Dr. Mulače)
301 00 Plzeň-Bory
mob.: 724 552 038
tel.: 377 421 516
dvorakova@interierykrejcar.cz

otevřeno: PO - PÁ 9:00 – 18:00, SO - 9:00 - 12:00


INTERIERY KREJCAR
u HORNBACHu

U Prazdroje 20
(obchodní zóna Hornbach – naproti pivovaru Prazdroj)
301 00 Plzeň
mob.: 724 073 324
tel.: 377 673 086

uprazdroje@interierykrejcar.cz

otevřeno: PO - SO 10:00 - 19:00

A to nejdůležitější na konec. Jak Interiery od Krejcara vypadají, můžete vidět na www.interiery-krejcar.cz

nebo na facebooku fotky z aktivního „Víkendového Vačení“ pro zákazníky a obchodní partnery www.facebook.com/Schuller.interiery.krejcar.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze